Alljärgnevat on ära toodud mõned joomist puudutavad näpunäited.

1. Ärge püüdke pidada poistega tempot. Naiste alkoholitaluvus ei ole nii suur kui meestel, isegi kui nende kehakaal on võrdne. Meeste standardkogus on kaks jooki õhtu kohta, naised peaksid piirduma poole väiksema kogusega. Üks jook on kas üks kokteil, 120 grammi veini või 320 grammi õlut. Pool jooki on lahja õlu või vein.

2. Jooge heledat alkoholi.Tume alkohol sisaldab tavaliselt "sidujana" tuntud ainet, mis tekitab kergemini pohmelli. Valge vein, viin, hele rumm on hele alkohol. Punane vein, tume rumm, sherri, brändi on sidujaterikkad. Erinevat tüüpi alkoholi tarbimisel ei ole joobumuse vahet, küll aga on märgata vahet järgmisel päeval pohmellitasemes.

3. Söök. Seda teavad kõik niikuinii: sööge midagi enne alkoholi tarbimist ja selle ajal. Sellega lükkate edasi alkoholi imendumise. Rasvad ja süsivesikud aeglustavad alkoholi imendumist kõige paremini. Suhkrutarbimine aitab vältida pohmelli. Kookides ja küpsetistes on hulgaliselt mõlemat.

4. Vesi. Veepuudus mängib pohmelli juures olulist rolli. Tarbige alkoholi vahele veepõhiseid jooke. Vältige kofeiini ja hapetega jooke. Gaas? Kõik oleneb sellest, kui kergesti teie kõht ärritub. Kui teil on nõrk kõht, eelistage gaasita jooke ja valige midagi suhkrurikkamat.

5. Mõelge sellele aloritehulgale, mida pohmelli vältimiseks peate tarbima. Kuus alkohoolset jooki, kaks küpsist ning neli suhkrupõhist jooki annab kokku 2100 kalorit. Kas teie seltsielu paraneb, kui te olete paks ja joobnud?

Pärast joomist ja enne magamist

1. Rohkem vett. Alkohol stimuleerib tegelikult vee äraimemist ajust, ning viimane tõmbub veidi kokku. See põhjustab peavalu, suu kuivamist ja üldist närust olekut. Vee joomisega enne magama heitmist väldite vedelikupuudust ning aitate organismil ühtlasi alkoholi kergemini kehast välja viia. Mõned inimesed soovitavad koguni juua Gatorade´i või spordijooki, abi on ka spordijookidest. Kofeiiniga jooke tuleks samuti vältida, kuna need viivad organismist vedeliku välja. Vältige gaseeritud ja happelisi jooke (näiteks apelsinimahla), kui te magu on ärritunud. Õunamahl, Havai punšš ja Gatorade on head. Piima võib olla selles olukorras raske seedida. Kui teil on halb olla, siis on kõige parem juua toatemperatuuril olevat puhast vett.

2. Veel suhkrut. Sellest on abi, kuna alkohol lõhub maksas olevad suhkruvarud, mis tuleb asendada. Maksas oleva suhkruta tunneme end nõrgana ning pea pööritab.

3. Alka Seltzer (välismaal viibides võiks esmaabiks soetada Pepto Bismol või Antacid tabletid)

4. Võibolla veidi ibuprofeeni. Kui teie magu ei ole ärritatud ning teil ei ole probleeme maohaavanditega ning te ei ole süstemaatiline jooja, on abi paarist tabletist ibuprofeiinist või sarnastest valuvaigistitest. Olge ettevaatlik. Nii alkohol kui need ravimid ärritavad magu ning tekitavad verejooksu. Probleemi ei ole mõtet süvendada. Võimalikud alternatiivid on Advil, Aleve.

Tylenolist või aspiriinist ei ole joomise puhul arvatavasti abi. Pealegi võib tylenool (aktominofeen) põhjustada maksakahjustusi ning seda tuleks vältida, kui naine joob regulaarselt ning kõvasti. Kõvaks joomiseks võib pidada kolme või enamat jooki päevas. Aspiriin võib aidata kaasa maoverejooksule.

5. Asetage kõik eelnimetatu põrandale paigutatud madratsi kõrvale ning pange selle kõrvale valmis ämber. Lülitage telefon välja.

Ravi

Tavaliselt januneb teie keha täpselt selle järele, mida ta vajab.Allolev meetod kombineerib kõik need käepärased viited:

1. samm: alustage tabletist.
2. samm: suur klaas vett VÕI suur klaas apelsinimahla, kui teie kõht ei keera (kas täiendava suhkruga või ilma).
3. samm: suur shokolaaditükkidega küpsis või shokolaadiküpsis .
4. samm: Kaks ibuprofeeni (kui ülalnimetatud kriteeriumid on täidetud).
5. samm: pidage see hetk meeles .
6. samm: kahetsege.
7. samm: lülitage telefon välja ning minge tagasi voodisse.

Millest abi ei ole

1. Joomise jätkamisest
2. Seksist

Ehk aitab artikkel Alkohol ja maksjärgmisel peol õigel ajal lõpetada.

Lõbusat Volbriööd!