Bermuda:
Mitmekihilise tordi tippu asetatakse tilluke puuvõsu. Vastabiellunud istutavad taime koduaeda, kus nad saavad jälgida selle kasvu.

Fidzhi: Peigmees kingib pruudi isale tabua - staatust ja jõukust sümboliseeriva vaalahamba.

Filipiinid: Pruutpaari õlgade ümber mässitakse liitu sümboliseeriv valge siidpeal. Armastatud pulmadekoratsioon on puur valgete tuvidega. Teatud hetkel tõmbavad pruut ja peigmees lindist ning lasevad tuvid vabaks.

Hiina: Hiina pruudid saavad naissugulastelt kingituseks kulda, mis sümboliseerib pruudi staatust. Vanas Hiinas oli punane rõõmu värv ning seda värvi on tavaliselt ka pruudi kleit, küünlad, kingikarbid ja ümbrikud rahaga, mus pruudile ja külalistele kingitakse.

India: Peigmehe vend valab paari üle õielehtedega, et peletada eemale kurja. Kurjade vaimude eemale peletamiseks võidakse hoida pruutpaari peade kohal kookospähklit ning teha sellega nende ümber kolm ringi.

Indoneesia: Mitmeid aastaid kestva kihluse ajal toimub mitu kingituste vahetamise tseremooniat, mis seob omavahel kaks peret ja tugevdab nende sidemeid.

Jaava: pruut eraldub pärast laulatust ning teda külastab ingel, kes jääb koos temaga kogu kuuepäevase rituaali ajaks. See komme ühendab endas moslemi rituaalid kohaliku folklooriga.

Jaapan: Pruut ja ta perekond külastavad pulmapäeval peigmehe maja. Traditsiooniliselt on pruudil juustes kolmnurkne sarve meenutav pael ehk tsunokakushi, mis peab kaitsma teda armukadeduse eest.

Jamaika: Kõigile sõpradele ja sugulastele, kes pulma tulla ei saanud, saadetakse tükk tumedat pulmakooki.

Korea: Pulmaprotsessioonis osalevad ka pardid, kuna need linnud paarituvad kogu eluks. Vanasti sõitis peigmees pruudi koju valgel ponil, kandes käes truudust sümboliseerivat halli hane.

Lääne-India: Traditsiooniline rummimaitseline pulmakook kaetakse valge kangaga ning külalised maksavad õnne toova pilguheitmise eest kanga alla. Külalistele pakutakse karriga küpsetatud kitseliha ja valget riisi.

Malaisia: Spetsiaalselt ehitud lapsed viivad lärmaka protsessiooni saatel pruudi koju peigmehe kingitused, kandes kandikuid toidu ning loomakujuliseks volditud rahadega. Igale pulmakülalisele kingitakse ilusti kaunistatud kõvaks keedetud muna, mis sümboliseerib viljakust.

Samoa: Pruut kannad mooruspuu koorest valmistatud tapa-kangast kleiti, lilli ning pärlmutterkrooni.

Tai: Pulmapäeva hommikul käib pruutpaar vaesusevande andnud munki toitmas, et nendelt õnnistust saada. Maakohtades on säilinud ka komme, et vanapaar seab valmis noorpaari sängi ja jätab sinna talismane, näiteks koti riisiga, seesamiseemneid, münte ning isase kassi, et soovida paarile õnne ja viljakust.

Vietnam: Vietnami peigmehe ema külastab pulmapäeval pruudi kodu ja kingib beetlipipra taime ning roosat kriiti, et soovida pruudile roosilist tulevikku. Pulmapidusid on kaks - ühe korraldavad pruudi ja teise peigmehe vanemad.