ERKI moeshow on suureks kasvanud, seda nii osavõtjate kui publiku arvult. Juba mitmendat aastat ei ole tegu kitsalt moetudengite üritusega, pääs ERKI moeshow lavale on kõigile soovijatele avatud. Näib, et absoluutne avatus ja sallivus ongi ürituse enda vastu pöördunud.


Kõikehõlmav kostüümindus seinast seina — alates prügikoti mantlitest, värvilistest ping-pongi pallidest ja vildist torbikutest lõpetades kvaliteetse noortemoe ja elegantsete õhtukleitidega. Sinna vahele mahtus nii mõndagi. 42 laval käinud kollektsiooni sekka oli pärleid pugenud küll, aga nende üles leidmine oli vaataja jaoks võimalikult raskeks tehtud.


Sel sügisel ei puudu üheltki endast lugupidavalt ürituselt SMS-mäng, ka ERKI moeshowl sai mobiili abiga isiklikule lemmikule punkte anda.

Selle mängu võitis ülekaalukalt SuperNoova laureaat
Tanel Veenre
, kellele järgnes moekateedri magistrandide ühiskollektsioon
HULA
.


HULA on uus kaubamärk, mida kohe-kohe tööstuslikult tootma hakatakse ja mida kevadepoole ka Kaubamajast osta saab. Paistab päris elujõuline märk olevat.


































































































Kui klikkad pildile, näed autori nime.


Arvestatavat osa Kosmoses näidatud riietest on võimalik järgmiselt Stiiliturult osta. Stiiliturg toimub 16.detsembril kell 13-16 Spiritis, sisse saab kohviku kaudu.