Paljud naised ei tea ka seda, et neid lihaseid on võimalik treenida saamaks tugevamat orgasmi. Ja see on saavutatav lihtsate harjutustega. Täpselt nii nagu jooksja teeb harjutusi, et tugevdada jala-, südame- ja kopsulihaseid, võib naine õppida kasutama ja tugevdama oma PC lihaseid.

Mida endast kujutavad vaagnapõhja lihased? See lihasgrupp asub vaagnapiirkonnas, toetades sugu- ja väljaheiteorganeid. Tegemist on kahe sentimeetri laiuse kaheksakujulise lihasgrupiga, mis algab häbemeluu juurest ja jookseb mööda mõlemat vaagnaseina, saab ühes punktis kokku, liigub mööda soolestikku edasi ja lõpeb õndraluu piirkonnas.

Juhul kui kuulete neist esmakordselt on üpris raske nende paiknemist täpselt ette kujutada. Kui nii siis, tehke läbi kerge "Avasta ennast" harjutus. Kujutage ette, et teil on põis täis, aga te ei saa tualetti minna ning peate vedelikku kinni hoidma. Pingutage lihast, mida te selleks kasutate. See on vaid üks osa teie PC lihassüsteemist. Potil istudes püüdke uriinivool korraks peatada. Tehke seda paar korda, et tunnetust kätte saada. Pange tähele - ka teie kõhu- ja reielihased pingutuvad, see on normaalne. Keskenduge kõhu-, reie- ja istmelihaste lõdvestamisele, et mitte ajada neid segamini oma vaagnapõhja lihastega.

Kui olete lihaste paiknemise enda jaoks selgeks teinud kontrollige oma treenituse astet. Seda saab kindlaks teha torgates sõrme tuppe samal ajal vaagnapõhja lihaseid pingutades. Tupp peab tõmbuma sõrme ümber kokku. Pange tähele : hästi treenitud PC lihased suurendavad nii teie kui partneri naudingut. Vaagnapõhja lihaste põhiharjutus olekski järgmine: sisse hingates pingutage aeglaselt seda vastavastatud lihasgruppi, hoidke 3-5 sekundit pingul ja lõdvestage välja hingates. Korrake 15 kuni 20 korda. Püüdke jõuda lihaste pingutamisel kümne sekundini.

Teie jaoks tähendab see tugevamaid, pikemaid ja intensiivsemaid orgasme. Tugevad PC lihased võimaldavad ka varem orgasmi mitte kogenud naistel seda kogeda.

Mehe jaoks on juba peenise tuppe viimine erutav, aga kui te suudate tuppe ka kokku tõmmata ja lõdvestada, on see lausa taevalik. Treenitud lihaseid esimest korda mehe peal katsetades peate olema valmis, et seemnepurse on kiire.

Lisaboonus: kui te kannatate uriinilekke all tugevalt naerdes, köhides või aevastades, siis võib olla tegemist nõrkade või alatreenitud PC lihastega. Mõnel naisel ilmneb see probleem pärast sünnitust, teiste jaoks on see jätkuvalt piinlik ihuhäda. PC lihaste tugevdamisharjutused olidki algselt sellest probleemist vabanemiseks välja töötatud. Kõlab hästi, aga kas neist harjutustest on tõepoolest abi ja kas nad on vaeva väärt? Sellele küsimusele vastas kolm erinevas eas ja erineva elustiiliga naist.

37-aastane Anne on ülikooli õppejõud. "Ma ei olnud kunagi jõudnud orgasmini, mis valmistas pettumust nii mulle kui mu sõbrale. PC lihaste leidmine ja treenimine oli lihtne ja ma tegin umbes 30 pigistust päevas. Seda harjutust võib teha igal pool, isegi autot juhtides ning pikad autosõidud muutuvad lõbusamaks. Kuus nädalat pärast harjutuste alustamist testisin ma seda vibraatori peal. Ma suutsin hoida seda kõndides sees ja mitte maha pillata."

50-aastane Jillian on reklaamijuht. "Mind huvitas eelkõige see, et uriinihoidmise probleemiga naised võivad sellest harjutusest kasu saada, kuna ka mina kannatasin selle all viimased paar aastat. Alguses oli mul raske pigistust üle 10 sekundi hoida, aga ma ei andnud alla.Umbes kuu aja pärast uriinileke kadus. Ja ma olen olnud siiani tulemustega väga rahul."

28-aastane Sharon on sekretär. "Abikaasa ütles mulle, et pärast meie esimese lapse sündi ei ole mu tupp enam endises toonuses. Kui ma kuulsin PC harjutustest, otsustasin ma neid proovida. Mõne aja pärast said need mulle isenesesestmõistatavaks. Ma tegin neid püsti seistes liftis või laua juures seistes. Ma arvan, et günekoloogid peaksid neid kõigile naistele soovitama."

Kuidas neid harjutusi koos partneriga nautida sellest järgmisel nädalal.