Meenuta seda momenti, kui Keiu ütles, et teist saavad lapsevanemad?

See moment ei tulnud väga ootamatult, kuna me plaanisime seda mõned kuud ja olime selleks valmis. Muidugi ajastus oli väga hea, pulmad ja kohe rasestumine.

Palju sa enne väikeste lastega kokku oled puutunud?
Väikseid lapsi olen enne ka näinud. Mul on nüüd juba 8 aastane ristitütar, kellega ma olen sünnist saati vaikselt sidet hoidnud. Päris kasvatanud ja üksi lapsi hoidnud ma eriti ei ole. Mähkude vahetamisest on mul ainult teoreetiline ettekujutus.

Mis on su kõige suurem mure seoses isakssaamisega?
Kas seda nüüd mureks nimetada saab, aga kõige raskem on vist endise elurütmi muutumine. Sa pead hakkama alati lapsega arvestama, tööd ja tegemised tuleb tema järgi seada. Natuke kardan ka rahuliku öise une pärast, niigi napib seda praegugi.

Mis on su kõige suurem mure või häirivam asjaolu seoses sellega, et kodus toimetab üks rase inimene?
Õnneks on mul tore rase inimene, kes ei tee erilist numbrit oma olekust ega jäta midagi tegemata, mis tal või mul pähe tuleb. Nüüd juba hakkab suur kõht natuke mingeid tegemisi segama, aga eks me näe. Muidugi on tore vaadata, kui ostetakse väikseid lapseriideid, uuritakse ja laotakse kappi.

Kuidas kommenteerid Keiu veebi-projektis osalemist?
Keiule sobib selline aktiivne elu ja kuna ta jääb lähipäevil nagunii koduseks, siis on väga tore, kui tal on mingi teistmoodi tegevus, mis talle huvi pakub. Muidugi eks see võtab meilt mõlemalt natuke aega, aga mis teha.