MÄÄRUS Aruküla 14. detsember 2004.a nr 22 Sotsiaaltoetuste taotlemise ja maksmise kord Raasiku vallas — Sünnitoetused -

Sünnitoetust makstakse lapse sünni puhul lapse ühele vanemale, kui sünniakt koostatakse ja sünnitunnistus antakse välja Raasiku Vallavalitsuses.

Sünnitoetus antakse kätte koos sünnitunnistusega lapsevanemale, kes on kantud Raasiku valla elanike registrisse.

Sünnitoetuse saamiseks taotlust ei esitata.

Sünnitoetuse määra kehtestab Raasiku Vallavolikogu.

MÄÄRUS Pikavere 10. jaanuar 2006.a nr 2 Raasiku Vallavolikogu 14.12.2004.a määruse nr 22 “Sotsiaaltoetuste taotlemise ja maksmise kord Raasiku vallas” muutmine — Raasiku Vallavolikogu määrab:

1. Muuta Raasiku Vallavolikogu 14.12.2004.a määruse nr 22 “Sotsiaaltoetuste taotlemise ja maksmise kord Raasiku vallas” punkte 6.1, 6.2 ja 6.3 ning sõnastada need järgmiselt:

“6.1 Sünnitoetust makstakse lapse sünni puhul lapse ühele vanemale tingimusel, et teised omavalitsused ei ole sünnitoetust sama lapse eest maksnud.

6.2 Kui sünniakt ei ole koostatud Raasiku Vallavalitsuses, esitatakse sünnitoetuse väljamaksmiseks kirjalik taotlus, millele lisatakse koopia sünnitunnistusest. Kui sünniakt koostatakse Raasiku Vallavalitsuses, sünnitoetuse saamiseks taotlust ei esitata.

6.3 Sünnitoetus makstakse välja sünnitunnistuse esitamisel Raasiku Vallavalitsuse kantseleisse 3 kuu jooksul sünnitunnistuse väljaandmisest.”