0(I) Igiliikur

Esimese veregrupi omanikud on varustatud kadestamisväärse tahtejõu ning läbilöögivõimega. Neile piisab kahest minutist, et luua kontakt kellega tahes, kasvõi marsielanikuga. Mõte üksindusest on nende jaoks väljakannatamatu. Nende stiihiaks on suurlinna tuled, ööelu, klubid ja diskoteegid ning üldsegi mitte külaelu pastoraal.

Mis puudutab seksi, siis siin ilmutavad nad temperamenti ning kalduvust riskantsetele eksperimentidele. Seejuures peavad just nemad domineerima ning see ärritab kaaslast.

Kõige rohkem maailmas kardavad “igiliikurid” igavust, seetõttu põgenevad nad jooksujalu rutiinsete abielukohustuste eest, et vältida igaõhtuseid uudiseid, sooja lillelist öösärki ning traditsioonilist headööd musi. Nad on nagu kassid, kes kõnnivad omaette, ometi ei lahku nad kunagi sealt, kus nad end hästi tunnevad, ning ei jää hetkekski sinna, kus on niiske, näljane, igav ja ebamugav.

A(II) Igavene mänedzher

Teise grupi omanikud käituvad alati korrektselt – nad on usaldusväärsed ja korralikud. Nende sõbrad võivad igasuguste kahtlusteta jätta lähetusse sõites oma naise ja lapse nende hoolde, sest teavad, et kõik on siis korras. Naine ei murra truudust, lilled ei kuiva, laps ei sure nälga. Tööl on sellised isikud kõrges hinnas, sest aitavad alati hädast välja, asendavad, parandavad kõik kiiresti ära, katavad rinnaga kinni ambrasuuri.

Ainus puudus (tõsi küll - väike) on nende väga tagasihoidlik temperament. Küllap nad raiskavad selle millegi muu peale. Ise nad sellepärast muret ei tunne, sest jagavad kõik elujuhtumid tähtsateks ja vähemtähtsateks, ning seksil on nende klassifikatsioonis kaugeltki mitte esimene koht. Kuid hooliva ja altruistliku olendina on nad valmis abielukohustusi täitma, tagades vastuvõetava kvaliteedi taseme. Tõsi, seitsmendasse taevasse nad ei tõsta, sest nende ettekujutused seksist on küllalt konservatiivsed – ainult seaduslikus abieluvoodis, teki all ja võileiva asendis.

Sellise eksemplari puhul tuleks häbenemata initsiatiiv enda kätte haarata ning saada tema jaoks inspiratsiooni allikaks. Täidesaatva olendina püüab ta jõudumööda kaaslase jalustrabavaid plaane ellu viia.

B (III) Romantik & avantürist

Kolmanda grupi inimesed on natuurilt tundlikud, peened, vahel lausa artistlikud. Seksi puhul ei võlu neid mitte niivõrd armastuse akt ise, vaid kõik see, mis selle eel käib – romantilisuse loor, ahvatluste peen protseduur, öised autosõidud, lumikellukesed jaanuaris, maikuu äike jne. Vahel haarab kõik see neid niivõrd kaasa, et voodini asi ei jõuagi. Kuigi jutud käivad selle grupi meeste donzuanlikkusest, pole nad reeglina oma seksuaalsetes võimetes kindlad (tõele au andes, on nende hirmud alusetud). Naistes otsivad nad eelkõige mõistatuslikkust, saladuslikkust, vahel ka pahelisust.

Loomult on nad avantüristid, seetõttu võib neid kergesti mässida kahtlastesse ettevõtmistesse. Näiteks viia majja, kus kummitab – mees tunneb vastupandamatut tõmmet alguses saladuse, siis kaaslase vastu.

Oma sõbratarilt ootab ta täiuslikkust ning naine peab olema kõrbeski ümbritsetud parfüümidest ning udust, ta peab säilitama ideaalse soengu laskudes alla mööda mägijõge ning tõmbama Monte Carlo mängupõrgutes meeste üldise tähelepanu endale. Kuid see mees väärib mängu. Lihtsalt tuleb vastata tema ettekujutlustele ideaalnaisest ning ta on valmis kõigeks, et vaid kallim temas ei pettuks.

AB (IV) Tõeline aare

See grupp annab inimesele seltsiva iseloomu ning võime sümpatiseerida ka võhivõõrastele inimestele. Nendele loovutatakse nurisemata koht järjekorras ning müüakse kindlasti lisapilet. Seal, kus teistel läheb tarvis kuudepikkusi liginemiskatseid, tonnide viisi shokolaadi ning kuhjadega lillekimpe, piirduvad need õnneseened minimaalsete vahenditega. Näiteks lai naeratus või kompliment, mille eest iga naine annab end rõõmuga nende meelevalda. Kuid see kõik on väline sära. Hinges keevad neil mitte just kõige lapselikumad kired, neid piinavad kannatused ning mured. Kogu selle tunnete tormi eelistavad nad läbi elada üksinduses, mitte kellelegi oma valu usaldamata.

Selline mees arvab õigusega, et magamistuba pole koht, kus armsama õla najal nutta jalgpallimeeskonna kaotuse puhul või kiiruse ületamise eest saadud trahvi pärast. Kõik tema probleemid jäävad suletud uste taha, ning ta andub armastusega seksile, milles ta näitab… noh, kui mitte ekstraklassi taset, siis meistriklassi ikkagi.

Loe ka: