Teid ootab ees suurepärane võimalus, olge kannatlik.

Plaanide, uurige tausta ja konsulteerige teistega, enne kui midagi ette võtate. Kui ajastamine on õige, tasub see end ära. Kui te olete töövõtja, siis võidakse teid sellel aastal edutada. Vältige vastuolusid ja vaidlusi, teil on kalduvus liigseks emotsionaalsuseks, mis ajab asjad hullemaks. Kui te ei ole ettevaatlik, võite saada kaela kohtuasja.

Finantsiliselt võite kaotada raha investeeringu pealt või mujal.
Aga ärge muretsege, majanduslik kaotus võib aidata teil vältida halba õnne mujal. Te peate õppima oma rahaasju paremini haldama ning mittevajalikke kulutusi vähendama. Rahalise külje pealt on märts ja juuli teile head kuud, veebruar, juuni, august, detsember aga mitte.

Teie armuelu võib olla sellel aastal konarlik: kas kirg hääbub või suhtesse ilmub keegi teine. Sellisel juhul on aeg liikuda edasi, kuna teid ootab uus armastus. Teie tervis on sellel aastal hea, aga tehke rohkem trenni ning olge toiduga ettevaatlik, erilist tähelepanu tasuks pöörata neerudele.

Jaanuar ja veebruar on teie õnnekuud.
Märtsis olge ettevaatlik, investeerige ettevaatlikult ja hoiduge ahvatlustest ning vastassugupoole võrgutustest. Juunis katsuge tegelda ainult iseenda asjadega, ärge sekkuge teiste vaidlustesse. Juuli on suurepärane kuu raha- ja äriasjade ajamiseks. Detsembris vältige matuseid ja haiglate külastamist.

Teie parimad kuud on veebruar, juuli ja jaanuar; märtsis, septembris ja detsembris olge ettevaatlik.