Sellel aastal võib teid oodata ees arvukalt vaidlusi,
säilitage rahu ning olge vaidluste lahendamisel ettevaatlik. Pöörake suuremat tähelepanu enese ja pereliikmete tervisele, eriti kui nende hulgas on vanureid ja põduraid. Kui olete kodult eemal, siis on see hea aasta midagi saavutada.

Rahaliselt on see aasta keskpärane, aga teie õnn hakkab aasta teisel poolel järk-järgult pöörduma. Vaagige kulutusi põhjalikult ning olge investeerimisel äärmiselt ettevaatlik. Pidage meeles, et te ei laenaks raha sõpradele, ja kui te seda teete, siis võite öelda hüvasti nii rahale kui sõprusele. Märts, august ja november on teile rahaasjade koha pealt head kuud.

Teie tööasjad ei paista liikuvat kuhugi ning teid võivad tabada kõikvõimalikud probleemid ja kriisid. Kontrollige ennast ja ärge olge nii kangekaelne. Kui te ise endale häda kaela ei tõmba, pöörduvad asjad paremuse poole ning aasta lõpupoole võib teie ees avaneda karjäärivõimalus.

Kas te olete hiljaaegu lõbustuspargis käinud?
Kui ei, siis meenutab teie armuelu sellel aastal vägisi Ameerika mägesid. Kannatlikkus on ka siin võtmesõna. Pidage meeles, et pisiasjade üle ei tasu vaielda. Kui te olete vallaline, avaneb teie ees võimalus sõlmida uus suhe; kui te olete abielus, laabuvad paljud asjad, kuigi pisemate lahinguteta te ei pääse.

Öelge jaanuaris ära kõikidest investeerimisvõimalustest.
Märtsis ja septembris hoidke madalat profiili ning hoidke end hädadest eemal. Aprill on suurepärane kuu. Kõik kulgeb teie plaanide järgi. Juunis valige sõpru ettevaatlikult, kuna keegi võib teid reeta. Ja olge tähelepanelik, kui te olete detsembris ratastel.

Teie parimad kuud on aprill ja august ning halvimad märts, september ja november.