Lamba aasta algab teie jaoks rahasüstiga.

Kasutage raha arukalt või säästke seda mustadeks päevadeks. Mõelge mitu korda järele, enne kui võtate ette riskantse investeeringu.


Rahalise külje pealt on teie jaoks edukad kuud veebruar, mai, august ja detsember, aga olge ettevaatlik märtsis, aprillis ja novembris. Kui te olete firmaomanik või juht, siis viite firma uutesse kõrgustesse. Kui olete töövõtja, on see lihtsalt hea aasta.


Mis teie armuelusse puutub, siis on õhus tunda muutusi.

See võib olla uus armastus või uus areng senises suhtes. Tehke otsuseid ettevaatlikult ning ärge tulega mängige, vastasel juhul võite end põletada.


Teie tervis on sellel aastal suurepärane.

Peate ainult oskama hoiduda paikadest, kus te võite end vigastada. Ka võiksite õppida veidi lõõgastuma, ärge ajage end liiga palju tagant.

Pöörake jaanuaris tavalisest suuremat tähelepanu oma niinimetatud sõprade tegevusele, kuna nende hulgas on kalkuleerivaid tüüpe, kes võivad püüda teid lõksu meelitada.
Märtsis ja juulis piirake külaskäike haigevoodi juurde ning ärge käige matustel, te vajate häid impulsse, et aasta lõpuni vastu pidada.

Perekonnas on augustis midagi tähistada, need võivad olla pulmad, sünd või võit. September on teie jaoks rahaliselt suurepärane kuu, detsembris võib tervis muret teha.

Teie parimad kuud on mai, september, oktoober ja november.