Lamba aasta on parem draakonmeestele kui -naistele.

Kuigi teie teel seisavad mõningad tõkked, saate hea õnne ja võlude toel neist üle ning kui mingi probleem tekib, on teie kõrval alati keegi, kes selle teie eest lahendab. Aga ärge toppige oma nina teiste asjadesse, eriti vaidlustesse.

Rahaasjades läheb teil sellel aastal keskpäraselt, aga paremini kui möödunud aastal. Mõistlikum on asja põhjalikult uurida, enne kui teete mahukama investeeringu või laiendate äri. Kui plaanite investeeringut, siis tehke seda ettevaatlikult ja arukalt ja ärge usaldage tuttavatelt saadud siseinformatsiooni, vaid ainult oma tundeid.

Vältige riskantseid investeeringuid.
Pange teenistusest alati midagi kõrvale, sest mis kergelt tulnud, ka läheb kergesti, ja mustadeks päevadeks peab alati midagi varuks olema. Rahaasjades on teie parimad kuud mai, juuni, november ja detsember.

Armuelus on sellel aastal oodata tõuse ja mõõnu.
Nii kangekaelsed kui draakonid ka ei ole, teil tuleb õppida olla vähem kangekaelne ning mitte vaielda pisiasjade üle, mis ei ole tüli väärt. Ja mis kõige olulisem, mõelge enne, kui te midagi ütlete, kuna impulsiivsed sõnad võivad olla niisama ohtlikud kui terav nuga ning põhjustada paksu pahandust.

Jaanuar ja veebruar on teie jaoks üldjoontes head kuud. Olge valvel märtsis ning rahulik ja tasakaalukas aprillis. Mai on draakonnaistele hea kuu, draakonmeestel oleks mõistlikum hoida madalat profiili. Juuli ja august on teie jaoks õnnelikud kuud, aga detsembris võivad teid tabada abieluprobleemid.

Teie parimad kuud on jaanuar, veebruar, mai, juuli ja november.