Kõik ei pruugi sujuda, nii nagu teie seda soovite, ning teie elu võib olla kaootilisem ja kiirem, kui te soovite. Ka tuleks teil vältida matuseid ja haigete külastamist, samas peaksite talletama lõbusatest sündmustest saadud positiivseid elamusi.

Kui teete kõvasti tööd, on lamba aasta teie jaoks finantsiliselt edukas.
Teie tulud kasvavad ning investeeringud tasuvad end ära. Ambitsioonikad inimesed võivad saada võimaluse liikuda võimukoridori tippu või teid võidakse viia tööle firma peakorterisse välismaal.
Suure võimuga kaasneb ka vastutus ning te peate töötama pikki tunde ega pruugi leida aega, et võtta puhkust, mida te kaua olete igatsenud. Seetõttu tuleb teil leida tasakaal töö ja vaba aja vahel, et mitte läbi põleda. Rahaliselt on teie parimad kuud juuli ja detsember.

Muutusi on oodata ka suhete valdkonnas.
Teie armastus teineteise vastu võib sattuda kaalukausile. Kannatlikkuse, mõistmise ja suhtlemise abil saate probleemidest jagu. Kui olete abielus, valmistuge paljudeks unetuteks öödeks, kuna peresse on sündimas laps.
Õnnelikud vallalised maod, ärge laske end petta libeda keelega võrgutajatest ja kui te otsite seda ainust ja õiget, siis külastage pidusid ja seltskonnaüritusi juulis ning hoidke silmad hästi lahti.

Asjad sujuvad teile meele järele jaanuaris ja veebruaris. Aprill on kuu, mil teil tasuks hoida madalat profiili. Te naeratate palju mais ning reisite juunis. Juuli ja august on teie jaoks sellel aastal ühed parimad kuus, aga olge valvel oktoobris ning ärge laske salasõpradel endale nuga selga lüüa. Detsembris tasuks teil pöörata erilist tähelepanu tervisele.

Teie parimad kuud on jaanuar, veebruar, mai, juuli ja august.