Teie elus saab olema palju rõõmsaid sündmusi
ja kõik läheb täpselt nii, nagu te soovite. See on ka aasta, mil teie karjäär peaks tuule tiibadesse saama.


Teie ees avanevad uued karjäärivõimalused
ning teil võib avaneda võimalus sõita välismaale. Aga ükski aasta ei saa olla täiesti muretu ning lamba aastal ei tohi te sekkuda teiste asjadesse ja peate olema väga ettevaatlik sellega, mida te ütlete. Ärge kuulake kuulujutte ja hoidke probleemidest eemale.

Teid lausa valatakse sellel aastal rahaga üle.
Lamba aasta on teie isikliku raha seisukohalt suurepärane. Te teenite tulu aruka investeeringu pealt ning teie brutotulud saavad olema suurem kui eelnenud aastal. Aga te peate investeerima arukalt ja ettevaatlikult ning ärge unustage, et nii mõnigi algselt suurepärase investeerimisvõimalusena näiv projekt võib neelata kogu teie raha.

Asjad alluvad teie tahtele ja kui te kasutate võimalusi ning näete kõvasti vaeva, edeneb ka teie äri või karjäär just nii, nagu te varasematel aastate unistasite.

Teie armuelu saab olema kaunis aktiivne. Kui te olete õnnelikult vallaline, siis on õhus romantikat, ärge jätke juhust kasutamata, kui keegi teie sõpradest tahab mängida armujumalat ja viia teid kellegagi kokku. Võimalik, et leiate väärilise partneri. Kui teil on stabiilne suhe, võite varsti kuulda pulmakelli.

Jaanuar on teie jaoks suurepärane kuu ja kui peresse sünnib laps, siis toob ta kaasa õnne ja jõukust. Olge valvel sõprade suhtes, kes võivad teid veebruaris reeta.
Aprill ja mai on rahaasjades ja investeeringute tegemiseks head kuud, juunis läheb kõik teie soovide kohaselt.
Juulis leiab teie peres aset rõõmus sündmus: kas pulmad, lapse sünd või mõni võit. Hoiduge augustis probleemidest ning ärge käige matustel ega haigete inimeste juures külas septembris. Novembris olge valvel, et teiega ei juhtuks õnnetusi.

Teie jaoks on parimad kuud jaanuar, aprill, mai, juuni, juuli ja oktoober.