Kuigi te ootasite oma aastat 12 aastat, tasub teil hoida nüüd madalat profiili.


Püüdke toituda tervislikult ja teha regulaarselt trenni, sellel aastal tuleks teil pöörata rohkem tähelepanu nii iseenese kui oma perekonna tervisele. Ka peate õppima kontrollima oma emotsioone, vältima tülisid ning mitte ütlema asju, mida te hiljem kahetsete.

Rahaasjades saab see olema tagasihoidlik aasta ning mõistlikum oleks tausta igakülgselt uurida, enne kui otsustate investeerida või oma äri laiendada.

Ja ärge unustage olla uute sõprussidemete sõlmimisel ettevaatlik.
Mõnikord on mõistlikum omada pigem paari head sõpra kui tervet hulka tuttavaid - te ei tea iial, milline neist teid reedab või teile noa selga lööb.

Kannatlikkus peaks olema teie moto sellel aastal ning teie äri ja karjäär võivad paigal tammuda. Seega püüdke lõõgastuda ning kasutage võimalust avardada oma teadmisi ja oskusi.
Uskuge mind, aasta teisel poolel lähevad asjad paremaks. Teie karjääri ja rahaasjade seisukohalt on head kuud märts, mai, september ja oktoober, aga veebruaris, aprillis, juulis, novembris ja detsembris hoidke madalat profiili.

Teie armuelu võib olla sellel aastal veidi heitlik.
Selle peamine põhjus on teie tujukus. Võibolla olete liiga omandihimuline, armukade ja ebaratsionaalne. Te peate õppima tundeid paremini kontrollima ja hoidma kõik kommunikatsioonikanalid lahti. Kuna see on teie jaoks niigi raske aasta, on mõistlikum hoida armastatud inimesed liitlastena, mitte teha neist vaenlasi.

Jaanuar on kuu, mil teil tasuks olla ettevaatlik, mõistlik oleks minna ja paluda endale kirikus rahulikku aastat. Veebruar ja mai on õnnelikud kuud, mis keegi aitab teie probleeme lahendada, kui need peaksid esile kerkima. August on hea kuu reisimiseks, aga septembris peate olema valvel, et midagi ei juhtuks. Te võite saada oktoobris lisaraha, detsembris olge roolis ettevaatlik.

Teie parimad kuud on veebruar, mai ja oktoober.