Tahate edendada oma karjääri?

Kui nii, siis ärge unustage näidata oma parimat külge- teie karjäär on tõusujoonel ning ülemus paneb tähele teie annet ja võimeid. Ambitsioonikad inimesed võivad saada võimaluse võimukoridorides edasi liikuda või minna tööle firma peakorterisse välismaal.


Finantsiliselt tasuvad arukad investeeringud end ära,
aga ärge tehke aasta keskel rutakaid investeerimisotsuseid. Kui plaanite investeeringuid, ärge kuulake tuttavatelt saadud siseinformatsiooni, vaid usaldage oma instinkte ja vältige riskantseid investeeringuid, eriti jaanuaris, mais ja septembris. Rahalises mõttes on teie parimad kuud aprill, november ja detsember.

See aasta tähendab teie jaoks romantikat. Kui olete õnnelikult vallaline, siis kontrollige, et näeksite igal ajal võimalikult hea välja ning käige kõigil pidudel ja seltskondlikel üritustel, varsti kohtate kedagi erilist.
Märtsis on õhus tunda armastust, aga ärge laske juhust mööda, kui keegi teie sõpradest tahab teid kellegagi kokku viia. Kui olete abielus, vältige kiusatusi, kuna see võib lõhkuda teie abielu, kui te olukorda ettevaatlikult ei lahenda.

Jaanuar sujub enam-vähem, aga mõistlik oleks alustada aastat heateoga. Kuigi veebruaris on teie teel mõningaid probleeme, leiate alati kellegi, kes teid selles osas aitab.
Hoiduge võrgutamise või koguni kohtuasja eest ning valmistuge armastuseks märtsis. Juulis võib keegi sõpradest teid reeta, ka võite teha halva investeeringu, augustis sujuvad asjad jälle. Ärge käige oktoobris matustel ega haiglas ning vältige vaidlusi detsembris.

Teie parimad kuud on veebruar, aprill, mai, august ja oktoober.