Mõelge korra, paar või isegi kolm korda järele, enne kui midagi teete. Kõige olulisem on vältida haigevoodeid ja matuseid ning püüda käia selle asemel võimalikult palju pulmas.
Veelgi parem, kui perekonnas juhtub sellel aastal tulema pulm, siis toob see head õnne ja kujundab aasta teie jaoks palju edukamaks.

See saab olema probleemne aasta. Kuigi te näete kõvasti vaeva, ei liigu teie karjäär ega äri kuhugi. Ärge unustage oma tänavust motot: kannatlikkus ja ettevaatus.
Ärge tehke ennatlikku otsust töölt lahkuda, vaid säilitage külma verd ning aasta teisel poolel hakkavad asjad paremuse poole liikuma.

Ka rahaliselt saab see aasta olema teie jaoks tagasihoidlik.
Kuigi teil võib kasiinos alguses vedada, kaotate te lõppkokkuvõttes rohkem kui võitsite. Seega hoiduge investeeringutest ja hasartmängudest. Rahaliselt on teie parimad kuud oktoober ja november.

Naistel sujub armuelu tänavu paremini kui meestel. Kui olete õnnelik vallaline ning otsite seda ainsat ja õiget, siis käige pidudel ja seltskondlikel koosviibimistel ning hoidke silmad lahti.
Paraku saab see teekond olema teie jaoks konarlik. Püüdke oma tundeid kontrollida ja lugege kümneni, kui miski teid vihastab. Tülid teevad vaid haiget ega tee kunagi midagi paremaks. Kui olete abielus, pöörake rohkem tähelepanu lastele, see lähendab teid nendega.

Jaanuaris pidage meeles, et te ei topiks oma nina teiste inimeste asjadesse. Märts võib olla suhete poolest keeruline kuu. Aprill ja mai on äri- ja rahaasjades head kuud, augustis aga tasub teil hoida madalat profiili. Oktoobris on teie perekonnas oodata pidu.
Pöörake novembris rohkem tähelepanu sõpradele, keegi võib punuda teile lõksu.

Teie parimad kuud on aprill, mai, juuli, september, oktoober, detsember.