Kuigi teie teel on teatud takistusi, on teie kõrval alati keegi (võimalik et naissoost), kes aitab teil probleemi lahendada.

Rahaasjad sujuvad sellel aastal keskpäraselt ning mõistlikum oleks asja põhjalikult uurida, enne kui investeerite kuhugi või laiendate oma firmat.
Vältige raha teistele laenamist, sest kui te seda teete, võite öelda hüvasti nii rahale kui sõbrale.

Karjääris võtavad asjad suuna paremusele: teid kas edutatakse või saate parema tööpakkumise. Samas hoidke sõpradel silma peal, keegi võib punuda teile lõksu.

Mis armuasjadesse puutub, siis on õhus tunda uut armastust, kuigi naised võivad jääda pendeldama uue ja vana armastuse vahele.
Sellisel juhul tuleb teha kiire otsus ja lõigata läbi üks või teine suhe, vastasel juhul riskite mõlema kaotamisega.
Kui olete abielus, võib teil tulla tülisid pisiasjade üle, aga kui te suudate olla mõistvam, saavutate te suurema läheduse kui ei iial enne. Ka tervisel tuleks sellel aastal silma peal hoida. Hoiduge mereandidest ja vürtsikatest toitudest.
Ärge töötage üle ning olge rooli taga ettevaatlik.

Jaanuar on teie õnnekuu ja asjad kulgevad plaanikohaselt. Üritage teha enne märtsi midagi head ja mai naeratab teile. Juunis tasub hoida madalat profiili, juulis tuleks olla ettevaatlik, kuna üks sõber võib teid reeta.
Mõelge korra, paar või isegi kolm korda, enne kui te detsembris midagi ette võtate.

Teie parimad kuud on jaanuar, veebruar, mai, august ja oktoober..