Olge sõprussidemete sõlmimisel ettevaatlik
ning hoiduge probleemidest ja vaidlustest. Ärge toppige oma nina teiste inimeste asjadesse, vastasel juhul võite saada kaela kohtuasja.

Katsuge käia sellel aastal võimalikult paljudes pulmades. Kui aga perekonnas on sellel aastal pulmad või mingi muu suurem pidulik sündmus, siis tagab see teile hea õnne kogu ülejäänud aastaks.

Finantsiliselt saab see olema teie jaoks suurepärane aasta. Arukad investeeringud tasuvad end ära ja teie brutotulud saavad olema suuremad kui eelmisel aastal. Aga kui plaanite investeeringut, siis ärge arvestage tuttavatelt kuuldud siseinfot, vaid juhinduge sisetundest ja vältige riskantseid investeeringuid.

Mis karjääri puutub, siis see aasta on selle edendamiseks sobiv. Teid võidakse edutada või teile võidakse teha parem tööpakkumine.

Teie armuelu aktiviseerub. Kui otsite seda ainsat ja õiget, siis käige juulis pidudel ja seltskondlikel üritustel, ärge lihtsalt istuge kodus ega oodake, ning hoidke silmad lahti.
Kui teil on stabiilne suhe, siis võivad teid oodata ees pulmad. Kui olete abielus, ei tohiks te anda kiusatusele ega võrgutajatele järele. Ärge tehke midagi, mida võite hiljem kahetseda.

Hoidke madalat profiili ning ärge jaanuaris oma nina teiste asjadesse toppige.
Veebruar on teie õnnekuu ning teil veab alati, mida te ka ei teeks.
Aprillis tasub ettevaatlik olla ning siis ei ole mõistlik teha suuri investeeringuid puudutavaid otsuseid.
Mai ja juuni on teie õnnekuud, aga juulis võib keegi teid reeta või petta. November võib olla teie jaoks hea kuu, kui otsustate teha midagi head.

Teie parimad kuud on veebruar, mai, juuni, august ja november.