ELEMENT: Vesi

Vesi sümboliseerib tundeid ja aistinguid. Selle elemendi esindajad on suure kaasaelamisvõimega. Vee märgi all on tunded vahel heitlikud, st. hunt peaks püüdlema suurema püsivuse poole.

KLANN: Kilpkonn

Hunt kuulub kilpkonna klanni. Ta on võimeline end suurepäraselt teiste olukorda asetama ja nende vajadusi tajuma. See teeb ta osavõtlikuks ja abivalmiks, võib aga muuta TA teistest sõltuvaks ja ta vaimne heaolu hakkab olenema teiste inimeste poolehoiust.

TUULED

Üle hundi puhuvad karmid põhjatuuled, mis tähistavad puhtust ja uuenemist. Looduse kogemused ja teadmised koonduvad, sest aeg on järjekordseks looduse taastärkamiseks ja uus ringkäik võib alata. See on suurte lootuste aeg.

TÜÜPILINE HUNT

Hunt on äärmiselt tundlik ja tal on hea nina selle suhtes, mis ümberringi toimub. On hämmastav, kui hästi ta teiste vajadusi ja soove tajub, aga see teeb hundi ka väga haavatavaks ning muudab ta kinniseks, oma tugevaid tundeid varjavaks. Ta tunneb suurt huvi müstika vastu. Kuigi ta on „karjaloom“, vajab ta võimalust tagasitõmbumiseks vaikusse ja üksindusse, et eemalduda karmist tegelikkusest ja anduda soovunelmatele.

Hunt on väga abivalmis, kaastundlik ja ennastohverdav, mõnikord isegi liiga heausklik. Heasüdamlikkus võib viia selleni, et neid kasutatakse ära ja see tekitab depressiooni. Vast seetõttu hunt kaitsebki end alateadlikult, tõmmates enda ja teiste vahele selge piiri. Kodu on hundi kindlus. Talle ei meeldi kui sinna kutsumata ilmutakse.

VÄIKE HUNT

Väiksena on hunt õrn ja armas laps. Jonnimine ja jalgade trampimine on talle võõrad. Tal on rikas fantaasia. Ta armastab muinasjutte ja veidi saladuslikke lugusid. Neid kuulates võib ta täiesti unistuste maailma sukelduda.

Ta vajab palju tähelepanu, kannatlikkust ja julgustust. Teda tuleb õpetada ennast rohkem usaldama. Distsipliini tuleb talle väga ettevaatlikult õpetada, sest ta väldib instinktiivselt pingutavaid asju. Kui mingi teema Hunti köidab, siis tegeleb ta sellega väga intensiivselt. Hella ja hoolitsevana vajab ta vanematekodu idülli võimalikult pikka aega. Hunt iseseisvub suhteliselt hilja, aga ka siis säilib tal tugev side vanemate ja kodupaigaga.

ARMASTUS

Hunt on loodud romantiliseks ja andunud armastuseks. Ta teab vaistlikult, mis partneri õnnelikuks teeb ja ei jäta ühtki tema soovi täitmata. Oma südant hunt naljalt kellelegi ei kingi, kui ta seda aga kord teeb, siis alatiseks. Hunt naudib õrna poolehoidu, sest kirglikkus pole tema eriline maitse. Ta kaldub sageli oma elukaaslast idealiseerima. Üldiselt on ta väga truu ja teda võib alati usaldada.

ELUKUTSE

Hunt ei ole auahne ja pole tõenäoline, et ta karjääriredelil kiiresti kõrgustesse tõuseb. Ta laseb asjadel rahulikult areneda ja otsustab vaistlikult. Nii jõuab ta tasa ja targu positsioonile, mille saavutamine nõuab teistelt palju vaeva. Kuna hunt on väga abivalmis, siis valib ta tihti teeninduse, ravimise või heategevusega seotud elukutse. Ka kaunid kunstid huvitavad hunti.

ELUJÕUD

Pagemaks karmi elu eest, andub hunt unistustele. See võib põhjustada mõnuainete kasutamist — elu paistab läbi roosade prillide kaunim. Hunt peaks arendama järjekindlust, et reaalsusega toime tulla. Mingil juhul ei tohiks ta stressi ravida söömisega. Huntide nõrgaks kohaks on ka jalad.