Mul on loomulikud lokid, mida juuksur värvib iga poolteise kuu tagant Cutrini kergvärvidega. Pead pesen kord nädalas. Aga juukseotsad on katki. Soovitasite siin vahendeid, aga kust ma neid osta saan? Kas loomulikele lokkidele on ka mingid erihooldusvahendid olemas?


Kui pesed pead kõigest kord nädalas, siis on sul nähtavasti kuiv peanahk. Ma arvan siiski, et kord nädalas juukseid pesta on liiga vähe, kuna juuksed koguvad endasse kergesti mustust. Kindlasti oled isegi märganud, et kui oled vaid 5 minutit toas, kus inimesed suitsetavad, on juustel juba ebameeldiv lõhn juures. Suitsuhais, toidulõhnad, heitgaasid - kõik need määrivad juukseid. Ka juukselakid, vahud jm. viimistlusvahendid ei tohiks nädalaks juustesse jääda.
Juusteotste raviks soovitasin Schwarzkopfi ja Goldwelli tooteid, mida müüakse salongides.

Mida kujutavad endast volüümilokid? Kui palju need maksavad ja kus neid tehakse? Kui volüümilokkidega juukseid värvida, kas siis lokid vajuvad välja?

Volüümilokid on kohevuslokid, mis on pehmemad ja loomulikumad, kui tavalised lokid. Mina kasutan Kaduse volüümiloki vedelikku, mille eripäraks on see, et aine toimimise ajal toimub termoreaktsioon, st. kui segada omavahel kaks komponenti- vedelik ja aktivaator- muutub segu soojaks. Juuksed keeratakse suurtele rullidele.
Volüümiloki püsivus sõltub juuste struktuurist, kõikudes paarist nädalast paari kuuni. Lokitud juukseid võib värvida, kuid soovitavalt kergvärvidega. Volüümilokke tehakse pea kõigis juuksurisalongides, erinevatel firmadel on vastav lokivedelik olemas.

Minu juuksed on rikutud ja kuivad. Tahaksin neid pikendada. Ma tean, et seda on võimalik teha kas liimimise või punumise teel. Kas on ka selliseid võimalusi, et saaksin pikendused õhtul ära võtta ja hommikul tagasi panna?

Juukseid saab pikendada liimimise teel. Juukseid pikendatakse alates sajast salgust, üks salk maksab 80 krooni. Tihendatakse alates 25st salgust.
Seda tahakse näiteks Sinises Salongis, Gonsiori 7 tel. 6606995

Punumise teel pikendatakse juukseid näiteks Delagardie ilusalongis tel. 6314749

Casabella salongist ( tel. 6444220) saab osta juuksesalke, mida võib ise ajutiselt oma juuste külge kinnitada. Naturaaljuustest salgud maksavad 2 tk. komplektis 1800 krooni.

Vaata eelmist
Saada oma küsimus