Kuna olen pikka aega käinud enam-vähem sarnase soenguga, on minu jaoks üsna raske midagi uut välja mõelda - kõik tundub nii uus ja harjumatu, et ei saa kohe arugi, kas sobib. Nüüd aga tahaksin midagi uut, mis sobiks. Tahaks minna juuksuri juurde ja lasta tal teha midagi tema meelest sobivat.

Aga kuidas leida juuksurit, keda võiksin kohe usaldada? Kuna olen tudeng, siis ei saa lubada omale kõige kallemaid salonge, sest hiljem tahaks sama juuksuri juures edasi käia (kui soeng ikka sobib). Kuidas leida juuksur, kelle töö hinna ja kvaliteedi suhe oleks parim?

Maiu

Toimetajalt:

Mul olid pikad, poolde selga terved säravad juuksed ülikooli ajal. Siis aga tabas mind sügav depressioon ja äge vajadus juuksed maha lõigata. Käisin läbi vähemalt 5 juuksurit, kes ütlesid, et nii ilusad juuksed, äkki ikka mõtlen ümber, äkki ei tule ilusti välja ja siis ma hakkan neid süüdistama, et nemad ei raatsi nii mitme aasta pikkust tööd ära rikkuda jne.

Olin juba lootust kaotamas, kui kohtasin Elsat, kes küsis lihtsalt ja asjalikult: Miks sa tahad oma juuksed maha lõigata? Kui seletasin, et kallim on mu maha jätnud ja nüüd tahan tähistada uut etappi oma elus, mõistis ta mind poolelt sõnalt, istutas mu oma tooli ... ja nelja tunni pärast ei tundnud ma ennast isegi peeglist ära, teistest rääkimatagi.

Naisterahvale on juuste kaudu ilmnev enesetunne ja eneseväljendus väga olulised. Seepärast on ka oluline, et juuksur mõistaks oma kliendi ... hinge, võiks isegi öelda, hingeseisundit. Kahtlemata ei ole see lihtne ja esimese korraga tõenäoliselt ei õnnestugi leida kohe oma juuksurit, vaid alles mitut eri juuksurit proovides.

Kuidas vastate Maiule, kes te olete juba oma juuksuri leidnud? Kas oskate kedagi soovitada?