Näiteks aitab vaht tõsta juuksejuuri, pihustatav vahend toob välja struktuursed juukseotsad ning pumat lööb juuksepinna läikima. Olenemata sellest, kas te tahate leida uusimat võimalust klassikalise poisipea kohendamiseks või pikkade juuste sättimiseks, on ainus moenõue, et soeng peab teile sobima.

www.hairboutique.com pakub uute soengutrendide kohta järgnevat:

Julge uus poisipea

Poisipea ei ole enam sirgjooneline. Moodne poisipea on lõigatud selliselt, et poisipea on vaevu äratuntav. Kõik saab alguse tekstuurist. Kandke tukka või ärge kandke, katsetage erinevaid lahkusid. Üks on selge: poisipead on alati lihtne soengusse sättida.

Viltused otsad

Juuste sirge lõikamise asemel painutavad juuksurid juukseotsad üle sõrmede, et lisada otsale loomulikku painet. Kuna viltuselt lõigatud otsad on mobiilsemad, on sellist juust võimalik ümber pöörata, üles tõsta või lasta omasoodu liikuda. Sobitage viltune lõikus poisipeaga ning teil on soeng, mida on võimalik hooldada kergemini kui midagi muud. Kuivatage juuksed, nii nagu tahate, ja siis koolutage otsi koolutusrauaga.

Kohandatav tukk

Kunagi oli nii, et teil kas oli või ei olnud tukka. Osalise tuka või küljele kammitava tuka valimisel võite seda kanda nii või naa. Pikka külgmist tukka võib kasutada kihtidena või lõigata veidi lühemaks, et sellest saaks praktiline tukk. Asümmeetriliselt kantuna tekib tuka illusioon, ilma et teil tegelikult tukka oleks. Tõmmake lihtsalt paar salku otsaesisele.

Sakilised otsad

See on endiselt kõige kuumem trend! Sirgete otste lõikamise asemel laske need tõmmata zhiletiga, räbustada või lasta lõigata ebaühtlase pikkusega. See tehnika toob välja juuste tekstuuri ning koguni varjab õhukesi juukseid, kuna selline lõikus on tahtlik. Soengu mõju esiletoomiseks, katsetage uusi pihustatavaid vahendeid. Tõstke alumisi salke parema volüümi saamiseks.

Illusoorsed osad

Kui te kammite juuksed üle seitlikoha, kaotate konkreetse eralduskoha. Salgud lihtsalt langevad keskelt külgedele.

Ultralühike soeng

Telesarja “Felicity” staar Keri Russell üllatas sellega kõiki ning andunud jäljendajad loobuvad pikkadest lokkidest lühikese soengu kasuks. Ultralühike soeng iseloomustab põlvkonda, kes teab, et naiselikkust on mitmesugust.

Kui teile meeldib tukk, aga te tahate superlühikesi juukseid, siis soovitab Frances DuBose Londoni Hair in Mt. Pleasantist nägu raamivasse vormi lõigatud soengut pikema kaelale langeva osaga. Lisage sügavust erivärvi salkudega ning keegi ei pane tähele, et teil on õhukesed juuksed. Või öelge juuksemoodi oma sõna ning laske lõigata endale pähe kihilised tutid, mida te võite vahatada, geelitada või siluda erinevatesse kujudesse.

Paks pahmakas

See ei ole enam ainult Texase mood – suur juuksepahmakas on jälle tagasi. Alguse panid sellele šinjoonid, aga tekstuuril ja lokkidel on siin samuti oma roll. Nüüd on suur juuksepahmakas igati trendikas, nii nagu Jennifer Lopez 2002. aasta Oscarite jagamisel demonstreeris.

Lühemate täidlasemate lokkide tegemiseks soovitab Jamie Papilloni salongist püsilokke. Mitmed peaaegu ühesugused kihid toovad selle trendi kõige paremini välja. Rullidele keeramine ning lokirauad näitavad püsilokke täiuslikumate ja kohevamatena. Tupeerige ning tõstke soeng nii kõrgele, kui tahate.

Keskmise pikkusega lokid näevad välja suuremad, kui küljed spiraali sättida ning pealagi siledamaks jätta. Parema kohevuse saavutamiseks kammige juukseid pea alaspidi ning ärge kasutage raskeid soenguvahendeid. Asja mõte on muuta juuksed kohevamaks, aga lasta neil vabalt liikuda.

Õlgadeni ahvatlus

Naised, kes on alati eelistanud lühikesi soenguid, avastavad õlgadeni ulatuvate juuste vaheldusrikkuse. 1960tel sündinud, kes kandsid nooruses ülipikki juukseid, seostavad ülilühikesi juukseid emade ja vanaemade ning vanaks saamisega.

Väheoluline ei ole ka see, et õlgadeni juuksed varjavad kaela- ja lõuaprobleeme. Mitmekülgne lihtsalt soengusse sätitav õlgadeni soeng sobib peaaegu igaühele. Isegi üliõhukesed juuksed näevad lõua alla ulatudes head välja.

Salgušikk

Tagasihoidlikud salgud kadusid minevikku, kui juuksurid avastasid taas triibud. Tänapäeval on võimalik teha julgeid triipe igale poole. Kõige tavalisemad on nägu raamivad triibud. Noorematele naistele meeldivad pead katvad triibud ning juuksurid kasutavad tekstuuri tekitamiseks erivärvilisi triipe. Blond sobitatakse tumeda taustaga ning näo läheduses lähevad triibud tihedamaks, kuklaosas hõredamaks. See annab juustele täiesti uued mõõtmed.

Uskumatud lokid

Tugev tekstuur tegi ilma 2002. aasta kevadistel moeetendustel ning see trend on arenemas tugevaks lokiks. Pikkades juustes kantuna on see ülinaiselik, lühemates juustes aga lisab see volüümi ja tõstab juust. Mida te veel ootate?

Kombineerige lokk erinevate kihtide ja kohevaks aetud soenguga. Lisage vahtu, kasutage fööni difuuserit ning ja andke oma juustele suurepäraselt vaba vorm. Igaüks võib saavutada üheks päevaks lokkis juuksed õige rullikomplekti abil.

Kandke geel kergelt niisketesse juustesse ning keerake suured rullid juustesse. Kuivatage, keerake rullid lahti ning kohendage soeng sõrmede. (Pealagi jäägu siledaks).

Kerged lained

Tekstuursest juuksest väljaarenenud trend on lained. Parimaid tulemusi on võimalik saavutada vanaaegse tehnikaga, näiteks sõrmedega sätitud lainete ja laineklambritega, aga seda on võimalik teha ka rullide ja õige föönitehnikaga.

Või kasutage pehmeid langevaid laineid Pamela Andersoni stiilis. Selleks keerake juuksed kuumadele rullidele, pärast rullide eemaldamist ja juuste läbiharjamist mässige suured salgud umber sõrmede ja piserdage viimistlusvahendit. Sellisena näevad juuksed palju paksemad välja. Vaevumärgatavate lainete saamiseks kuivatage neid fööniga. Tulemus on parim lühikeste või keskmise pikkusega kergelt kihiliselt lõigatud juuste juures. Otsmikule lainete saavutamiseks tõstke juuksed üles ning hoidke ümara harjaga paigal, sellal, kui te seda föönitate. Koolutage otsad allapoole pehmema mulje saavutamiseks.

Pikad juuksed

Pikad juuksed on alati moes. Uusim viis pikki juukseid kanda on tillukeste patsidena, mis on kammitud korralikku klassikalisse hobusesabasse (kasutage saba kinnihoidmiseks juuksesalku) või otstest lahutatud. Selleks hõõruge sõrmede vahel veidi soengukreemi ning tõmmake rehana läbi juuste.