Porgandikuju (alt ahenevad püksid)

Alt ahenevad teksad näevad head välja ning neis on ruumi end liigutada. Avar lõige varjab kenasti laiu puusi ning jämedaid reisi. Nad näitavad jalgu pikemana ning ahenev fassong sobib iseäranis hästi lühema ning täidlasema figuuriga inimestele.

Üliliibuv lõige (torupüksid)
Üliliibuvad püksid on kitsad kuni allääreni välja, aga nad on väga mugavad, kui valida elastsemad materjalid. Kuna need püksid on vöö ja puusade ümbert sirge lõikega, sobivad nad kõige paremini ilma vöökohata kitsapuusalistele naistele. Väikesed naised näevad neid äärmiselt kõhnad välja.

Mugav lõige (sirged püksid)
Need mugavad teksad on reite ümbert meeldivalt avarad, neil on normaalne vöökoht ning sirged sääred. Need püksid sobivad hästi traditsioonilisele naiselikule figuurile ning varjavad delikaatselt probleemset reiepiirkonda.

Kelluklõige (kloshshspüksid)
1970te teksased olid kitsa säärega ning alt kellukakujuliselt laienevad. Need püksid ei ole alt nii laiad ja ulatuvad üle puusa. Nad sobivad kõige paremini poisilikku stiili eelistavatele naistele ning neid võib kanda platvormkingade ja nappide dzhempritega.

Klassikaline lõige (standardteksad)
Need on algupärased sinised teksad oma ürgses ehtsuses. Sääred on sirged ja kitsad. Need on traditsioonilised meestepüksid - ümardamata puusade ja kitsama vöökohata -aga nad võivad mõjuda salendavalt, mida paljud naised väga hindavad.

Näpunäited ja trendiinfo

Trendivärv: 1950te teksadel ülipopulaarseks muutunud tumesinine toon on tagasi!
Ideaalne pikkus: torupüksid peaksid ulatuma pahkluuni, keha ümber hoidvad püksid võiksid ulatuda pöiaseljani. Alt ahenevate pükste ideaalne pikkus on kaks sentimeetrit üle pahkluu. Liiga pikkadel pükstel võib sääred üles käänata.

Hooldus: pesta pahupidi pööratuna 30-40 kraadi juures. Valgete hõõrdemärkide vältimiseks mitte tsentrifuugida.