Koos mugavate, aga stiilsete riietega on moodi tulnud ka mugavad kingad. Säilitanud möödunud hooaja tikk-kontsade peene kuju, on selle sügise kontsad mugavama keskmise kõrgusega. Kõikjal moelavadel näidati madalama kontsaga kingi ja saapaid koos pikemate seelikutega. Ja ka kõndimine peaks olema märksa hõlpsam nüüd, mil te olete kätte saanud pliiatsseelikus käimise.


Moodsal kingakujul on viiekümnendate hõng. Kingalaba on pikem, mis aitab näidata jalga pikemana, kuna sellise kingaga liigub pilt varvastelt põlvedele, erinevalt tikk-kontstest, mille puhul pilk alustab liikumist pahkluust. Hea on nende kingade puhul ka see, et neid saab kanda kõikjal: tööl, tänaval, kokteilipeol. Ja te ei pea neid kiiruga jalast heitma, niipea kui olete koju jõudnud.

Sügisestel moeetendustel oli näha ka go-go saapaid, nii nagu parempoolsel pildil olevad Miu Miu jalavarjud, kusjuures nende konts on veidi kõrgem kui kuuekümnendatel moes olnud jalatsitel. Sellised jalatsid lisavad uut vürtsi sügisriietele ja ärge unustage jalgu raseerida, kuna teil puudub võimalus peita karvad sukkpükste taha, mille paksus on 70 DEN. Sellesügisene mood on jätta jalast paljas mulje, isegi kui te peate selleks veidi pettust kasutama ning ostma läbipaistvad sukad.

Värvi annavad sellel hooajal jalgadele mitte sukad, vaid kingad ja saapad ise, kusjuures värvigamma algab beežist ning ulatub erksate toonideni, mis meenutavad teile naabri uut Hondat. Kangaste alal on uus sõna küütlev seemisnahk, palju kasutatakse ka satääni, tviidi ning läkima poleeritud nahka.

Käekoti ja kingade sobitamine riietuse juurde annab teile daamiliku välimuse, mille rõhutamiseks võiksite soetada pikad kindad ja kanda neid lühemate varrukatega. Korralikult koordineeritud kostüüm aitab ka näidata lühemaid inimesi pikemana.

Kas see tähendab seda, et möödunud hooaja kõrged kontsad tuleb ära visata? Noh, küllap te avastate, et madalamad kontsad meeldivad teile (need on ju mugavamad), aga pidudel, kus te tahate särada kitsas kleidis ning olla seksikas, ei ole midagi paremat kui kümnesentimeetrise kontsaga mustast seemisnahast kingad.