Sain salapärase kutse, kuhu oli kirjutatud, et
FTV
korraldab karnevali. Kutses paluti laupäeva õhtul üheteistkümne paiku ebatavalises riietuses Bonnie & Clyde´i laekuda, kuna on karneval, esinevad parimad dj-d ja pidu kestab hommikuni. Lubati näidata parimat osa Eesti, Läti ja Leedu moedisainist ning veel nii mõndagi.


Laupäevaõhtune hotellifuajee tundus unine ja glamuurivaene, ei mingit vihjet kuulsa moekanali kohalolust. Kas nii elitaarne üritus, et väljaspool kaitsvaid klubiseinu valitseb salastatuse kõrgeim aste? Kahtlane...

Kesköö paiku siseneme koos paari sõbraga Bonnie & Clyde´i, kus polnud hingamiseks õhku ja teed lavaauguni tuli rajada küünarnukkide abil ning hoolimata turvameestest. Ei näinud mina seal ei kohalikku moepublikut ega uudset tippdisaini.


Ka suurepärased disainerid osalevad vahel väiksekaliibrilistel haltuuraüritustel, kuhu tullakse vanade (loe olemasolevate) asjadega ja pannakse need kellelegi selga, pidulistele napsikõrvaseks. See on rõivadisaineri argipäev.


Aga FTV kaamerad olid tõepoolest kohal. Miks?


JAANUS ORGUSAAR on kahtlemata tippdisainer ja tema voolik-kleidid on meistriteosed, aga me oleme neid juba näinud, moekanali vaatajad samuti.