13. märtsil läheb eelmüüki limiteeritud kogus pileteid Eesti moedisainerikonkursile SuperNoova 2003, mis toimub juba 5. aprillil Vene Draamateatris, Tallinnas.

Maret Soom, ürituse üks projektijuhte, kommenteeris, et kõik, kes tahavad SuperNoovat vaatama tulla, peavad kindlasti pileti võimalikult kiiresti ära ostma, sest kuna Vene Draamateatris on kohti väga vähe, siis kõik huvilised vaatama kindlasti ei mahu.

Üks korraldajatest Helen Mahmastol lisas, et eelnevate aastate kogemus näitab, et piletid on juba ammu enne üritust välja müüdud ning pileti omandamine paar päeva varem peaaegu võimatu, sest tegu on siiski Eesti ühe tähtsaima ja glamuurseima moesündmusega.

Piletid lähevad eelmüüki alates 13. märtsist järgmistes müügikohtades:
Vene Draamateater; Piletilevi; Piletipunkt Kaubamajas.

Kuni 30. märtsini on piletite hinnad järgmised:
põrand: 300 EEK
rõdu: 200 EEK
VIP: 500 EEK

Alates 31. märtsist piletite hinnad tõusevad:
põrand: 350 EEK
rõdu: 250 EEK
VIP: 500 EEK

SuperNoova finaalvõistlus peetakse 5. aprillil 2003 Vene Draamateatris, Tallinnas, mil rahvusvaheline zhürii valib konkursi võitja vanemas ning nooremas kategoorias. Teiste hulgas konkureerivad Tanel Veenre, Gerly Tinn, Vassilissa, Karolin Kuusik, Pello, Julia Korovina, Piret Kartus jt andekad moeloojad.

Viimase, aprillis 2002 toimunud SuperNoova võitis vanemas kategoorias Jaanus Orgusaar ning nooremas kategoorias Leelo-Maarja Reitalu.

Korraldaja:
OÜ UrbanCorp / OrgCom
Rävala pst 8, Tallinn
Tel: 666 3166
Faks: 666 3165

Lisainfo:
Urmas Väljaots
SuperNoova projektijuht
051 78 641
supernoova@orgcom.ee