Tantras suhtutakse Lingami austusega ning “valguse kepp” aitab suunata loomingulist energiat ja nautida elumõnusid.

Lingami massaazhi eesmärk on võimaldada masseeritaval lõõgastuda ja tunda oma Lingamist mõnu. Tema partner (masseerija) tunneb samas rõõmu sellest, et saab olla vahendajaks ja pealtnägijaks mehe loomuse õrnema külje väljendumisele.

Lingami massaazhi võib tõlgendada omamoodi turvaseksina ning see on suurepärane vahend usaldusliku ja intiimse õhkkonna loomiseks. Samuti sobib see ideaalselt juhul kui mehel on vaja aidata üle saada negatiivsetest seksuaalsetest kogemustest ja ebakindlusest. Lingami massaazhi eesmärk ei ole orgasm, kuigi see on teretulnud kõrvalmõju. Protseduuri eesmärk on Lingamit, munandeid ja mehe seksuaalset salapunkti masseerides võimaldada mehel kogeda emotsioone, mis talle seniajani võõrad võivad olla.

Sellest vaatenurgast pakub massaazh lõõgastust mõlemale poolele — nii andjale kui saajale. Mehe ülesanne on siin õppida LÕÕGASTUMA ja VASTU VÕTMA, kuna traditsiooniline seks sunnib mehele peale aktiivsuse ja eesmärgi saavutamise. Lingami massaazh võimaldab mehel kogeda oma loomuse leebemat ja vastuvõtlikumat külge ja nautida ihumõnusid mõnevõrra ebatraditsiooniliselt.

Ettevalmistav osa mehe jaoks: käige lõõgastavas vannis või dushi all. Ärge kiirustage, hingake sügavalt sisse-välja. Teadlik lõõgastunud hingamine aitab teil saada välja rutiinist ning tunnetada rohkem oma sisemist mina. Lõdvestage kõht ja laske endast välja pinge, mis enamusel meist seal peitub. Enne massaazhi algust käige tualetis ära. Parimaid tulemusi on võimalik saavutada siis, kui kusepõis ja pärasool on tühjad. Laske mõtted vabalt uitama, emmake partnerit ja vaadake teineteisele pikalt silma, mis lõõgastab ja loob usaldusliku tunde.

Protseduur: Vastuvõtja lebab selili, padi pea all, et ta saaks partnerile otsa vaadata. Asetage rätiga kaetud padi ta puusade alla. Mehe jalad peavad olema harkis ja põlved veidi kõverdatud (abi on ka patjadest põlvede all), et juurdepääs genitaalidele oleks avatud. Masseerija istub rätsepaistes masseeritava jalge vahel. Enne keha puudutamist alustage sügava lõõgastunud hingamisega. Masseerige õrnalt mehe jalgu, kõhtu, reisi, rinda, nibusid, et ta lõõgastuks.

Aeg-ajalt tuletage armsamale meelde, et ta hingaks sügavalt ja lõõgastuks. Valage väheke kõrge kvaliteediga õli (või veepõhjalist määrdeainet, kui kasutate kummikindaid) Lingamile ja munanditele.

Seejärel alustage õrnalt munandite masseerimisega (olge ettevaatlik, see piirkond on ülitundlik). Masseerige õrnalt mehe jalgevahet, aidates tal lõõgastuda. Seejäreö masseerige peenise ülaosas, häbemeluu juures asuvat, piirkonda ja liikuge sealt edasi munandide ja päraku vahel asuvale alale. Ärge kiirustage.

Ettevaatust! Kui kasutate kummikindaid, siis õlipõhjalised tooted ei sobi.

Peenist masseerides katsetage erineva kiiruse ja survetugevusega. Pigistage parema käega õrnalt peenise alumist osa, libistage käsi üles ja tõmmake seejärel ära ning korrake protseduuri vasaku käega. Hoidke tempot rahulikuna: parem, vasak, parem, vasak.

Seejärel muutke suunda, alustades peenisepea õrna pigistamisega ning liikudes mööda peenist alla. Sooritage ka seda protseduuri nii parema kui vasaku käega.

Lingami pead masseerige otsekui kasutaksite apelsinipressi. Ärge jätke tähelepanuta ka Lingami pea ümbrust ja peenise ülejäänud osi. Tantra õpetuse järgi asuvad Lingamis mitmed närvilõpmed, mis on ühendatud muu kehaga. Öeldakse, et hea Lingami massaazh aitab leevendada paljusid hädasid.

NB! Peenis võib minna massaazhi ajal pehmeks ja samas võib ta seda ka mitte teha. Ärge muretsege, kui peenis jälle kõvaks ei lähe. Arvatavasti läheb ta kõvaks ja siis jälle pehmeks, mis on ihaldusväärne Tantra kogemus, meenutades lainetust. Kõvadus ja pehmus on mõnuspektri kaks poolust.

Kui teile tundub, et seemnepurse on lähedal, tõmmake tagasi ning laske Lingamil enne massaazhi jätkamist pehmeneda. Viige mees mitu korda seemnepurske lävele ja katkestage siis massaazh. Pidage meeles, et massaazhi eesmärk ei ole orgasm. Mehed õpivad selle meetodiga oma seemnepurset kontrollima. Sügav hingamine aitab saada jagu seemnepurske tungist. Oskus seemnepurset kontrolli all hoida võimaldab teil armatseda nii kaua, kui te tahate, ning kogeda ka mehel mitut orgasmi seemnevedelikku raiskamata. Orgasm ja seemnepurse on kaks erinevat asja ning on võimalik õppida neid lahus hoidma. Tulemuseks on seksuaalelu kvaliteedi tunduv paranemine.

Katsuge leida üles leida ka mehe “püha koht” ja seda masseerida. Selleks on kaks võimalust.

Koht ise asub munandite ja päraku vahel ning tegemist on umbes mündisuuruse õnarusega. Seda vajutades olge äärmiselt õrn. Mees tunneb sisemist survet, mis võib alguses olla äärmiselt valus, aga lõpus, kui kogu piirkond on üles soendatud ja pehme, tunneb ta sellest naudingut. Võite masseerida parema käega mehe Lingamit ja vasaku käega ta “püha kohta”. Vajutage seda kohta, kui mehel hakkab tulema seemnepurse. Ega seda kohta ilmaasjata taoismi miljoni dollari kohaks ei nimetata.

Teine võimalus “pühale kohale” läheneda on päraku kaudu. Paljud mehed, eriti heteroseksuaalsed mehed, tunnevad end päraku katsumise suhtes ebamugavalt või tõrget. Olge tähelepanlik ja ärge ületage lubatud piire. Kuid kui usaldus on piisav, siis olge ettevaatlik ning kasutage kindlasti määrdeainet. Oluline on liikuda aeglaselt ja olla väga õrn. Kontrollige, et mees hingaks sügavalt, kui te torkate vasaku käe sõrme umbes 2,5 sentimeetri sügavusele ta pärakusse. Seejärel tõmmake sõrm konksu ning te tunnete eesnääret. Kasutage masseerimisel erinevat kiirust ja survet. Mehele võib meeldida, kui te samal ajal ta peenist silitate. Tõmmake käsi Lingamilt, kui mees läheneb orgasmile ning suurendage survet “pühale kohale”.

Mõnikord võivad mehel vallanduda sellega seoses tugevad emotsioonid. Välistatud pole ka pisarad ja nutt. Pidage meeles, te olete ta intiimkohas. Laske tal oma tundeid väljendada ning olge väga armastav, aga ärge püüdke teda lohutada, las ta tunneb, mida tal on vaja tunda. Julgustage teda nutma, oigama, karjuma, nuuksuma, kui ta seda teha tahab. Olge ta parim sõber ja ravitseja.

Massaazhi lõpetamine: Kui mees otsustab lasta seemnepurskel tulla, siis julgustage teda orgasmi ajal sügavalt hingama. Sellest saab sügav kogemus, eriti kui ta on eelnevalt KUUEL korral seemnepurske tagasi tõrjunud. Seemnevedeliku tagasitõrjumine kuuel korral laeb ta seksuaalse patareid tohutu energiaga ning jäägu mehe valida, kuidas ta seda kulutada tahab — seemnepurskega või enese sisse. Kui mees on rahuldatud, eemaldage õrnalt käed ja laske tal vaikselt lebada. Võite talle kaissu pugeda või toast lahkuda toast, et mees saaks mediteerivas olekus mõtetel uidata lasta. Laske tal nautida lapselikku süütust ja mehelikku ilu. Loodatavasti oskate nautida sellisel moel saavutaud ülimat lähedust oma armastatud inimesega.

Siit leiate veel ühe variandi kuidas meest hellitada.

Mida aga mehed naisele pakkuda võivad on Yoni massaazh.

Kenneth Ray Stubbs, Louise-Andree Saulnier Erootiline massaazh

Raamat sisaldab üle saja detailse joonistuse, mille abil võib õppida igaüks tegema erootilist massaazhi ning nautima tantra värvinguga armastust.

Siit leiad inglise keelse testi How good is your sexlife?, mida võib kas üheskoos või eraldi ette võtta ja siis tulemusi võrrelda.