1) kutsub meestel esile erektsiooni

2) suurendab seksuaaltunnet genitaalide või närvisüsteemi stimulatsiooni läbi

3) tugevdab seksiga seotud organeid või näärmeid

4) aitab ületada seksuaalset kurnatust

5) aitab võita impotentsust või frigiidsust

6) hoiab ära enneaegset ejakulatsiooni

7) suurendab seemnerakkude produktsiooni

8) kõrvaldab pidurdusreaktsiooni ning annab füüsilist energiat

Armusöögid

Kujutage ette, et te sööte kõige sensuaalsemat rooga. Laua vastas on kallima silmad klammerdunud teie külge. Te sulate kirest põledes ning janunete puudutuste järele. Koossöömine teadmises, et varsti lähete voodisse, kannab teid vaevu talutava erutusnivooni. Suurepärase söögi ning iha segu avaldavad tunnete tekkimisel meeldivalt sünergistlikku toimet.

Koos jagatud toidu lõhn ja maitse muudavad ka teie mõistust. Söök on omamoodi eelmäng, mis valmistab teie ihu ning vaimu järgnevaks intensiivseks katsumuseks ette. Armunute kooseinestamisel ei hakka voolama mitte ainult maomahlad. Situatsioon ühteaegu säilitab ja lükkab kontakti edasi.

Ühe isu rahuldades kasvab teine. Ent väga tähtis on ka, mida te seejuures sööte. Afrodisiaakumiks loetakse isegi seller, spargel, sibul, tomatid, melonid, redised, pähklid, munad ja kaaviar.

- Austrid: austrites on palju tsinki, mis soodustab sekshormoonide tootmist. Väidetakse, et toorete austrite söömine suurendab seksuaalset vastupidavust.
- Ingver: arvatakse, et vürts teravdab mõistust ja aitab keskenduda, mistõttu õnnestub paremini kogu tähelepanu partnerile koondada.
- Küüslauk: küüslauk ergutab närvisüsteemi, mis vahekorra veelgi meelduvamaks muudab. Samuti virgutab küüslauguga maitsestatud toit maomahla eritumist ning suurendab isu.
- Mesi: roomlastel oli see kirge tekitavate toiduainete nimistus esikohal. Kuna mesi sisaldab B-vitamiini, pole ime, et see vitaalsemaks muudab.
- Šokolaad: teadlased on avastanud, et rammus maius sisaldab fenüületüülamiini, mis sarnaneb ainega, mis vahekorda astudes kehas automaatselt vallandub. Tükike šokolaadi võib ihale mõjuda viitsütikuga pommina.
- Trühvlid: need kallid ja luksuslikud, veidi mõrkja maitsega seened on eriti hinnas Prantsusmaal ja Itaalias.
- Vanill: vanilli lõhna on peetud looduse kõige magusamaks aroomiks. See lõhn muudab mehed kirglikuks ja õrnutsevaks.
- Viigimarjad: viigimari annab kiiresti energiat, kuna on kiudaineterikas ning täidab ka kiiresti kõhtu.
- Vürtsid: paljusid inimesi muudavad kirglikuks tulised ning vürtsikad road. Võid teha ka kokteile, lisades veinile nelgiterasid või kaneelikoort. Vürtse ülistab ka “Kamasuutra”: kardemoni, nelki, ingverit, muskaati, pipart, safranit ja vanilli.

*Retsepte

Ingveriarmastajatele:

250 g jahu, 250 g suhkrut, näputäis soola, 1 tl kaneeli, 1 muna, ½ tl muskaatpähklit, 3 tl ingverit, 150 gr margariini, pisut kirsse, sõstraid, rosinaid, mandleid.

Soojenda ahi 170 kraadini, sega kokku jahu, suhkur, sool ja vürtsid ning margariin, kuni segu meenutab leivaraasukesi. Löö sisse muna ja klopi kokku taignaks. Lisa kirsid, rosinad jt. Küpsetusaeg 15-20 minutit.

*Zabaglione:

4 munakollast, 2 tl suhkrut, 100 gr magusat puuviljaveini, serveerimiseks magusad pikad küpsised.

Vahusta munakollane suhkruga kuuma veeanuma kohal, kuni see muutub kreemjalt helekollaseks. Tõsta temperatuuri pikkamisi keemiseni ja lisa aeglaselt vein. Jätka segamist, kuni kausi sisu on tihe ja vahutav. Serveeri koos küpsistega veiniklaasist.