Ühekordseks kasutamiseks mõeldud sissepandav kondoom, mis annab naisele kontrolli turvalisema seksi üle ja kaitseb mõlemat partnerit seksuaalvahekorra ajal.

Millega on tegu?

Naistekondoom sarnaneb kotiga, mille sees ja ääres on pehmed rõngad: sisemine rõngas aitab kondoomi paigaldamisel ja välimine rõngasäär pakub vahekorra ajal lisakaitset. Femidomi on keerukam kasutada kui kondoomi ja tema sissepanekuga ja kasutamisega tuleb harjuda. Seepärast proovi Femidomi alguses üksi - aseta kondoom sisse, jaluta ringi, istu, lama, võta kondoom välja ja proovi uuesti. Hea ja turvalise seksi nimel on oluline, et mõlemad partnerid tunneksid ennast kindlalt, mugavalt ja hästi. Naistekondoom ehk femidom asetatakse tuppe, mitte peenisele või vibraatorile. On väidetavalt sama turvaline traditsioonilise kondoomiga, kuid ei sobi tupe ning suguelundite põletiku korral. Kuna lateksi asemel on kasutatud polüuretaani, võib libestusainetena kasutada ka õlil põhinevaid lubrikante.

Lisaks kaitsefunktsioonile on femidomil veel üks hea omadus - sisemine rõngas suurendab emakakaela masseerides erutust! Teiseks suureks erinevuseks on ajafaktor - femidomi võib tuppe asetada kuni 6 tundi enne vahekorda!

Kuidas asetada femidomi?

· Ava ettevaatlikult kondoomi pakend, et kondoom viga ei saaks.
· Pigista kondoomi sees olev rõngas kokku ja aseta kondoom sisse samamoodi nagu asetad paigale tampooni.
· Teise käega lükka häbememokad natuke laiali ja lükka kondoom tupest sisse. Seda on lihtsam teha püsti seistes või kükitades.
· Seejärel pane keskmine sõrm kondoomi sisse ja lükka kondoom sisse nii kaugele kui sõrm ulatub.
· Tupe sees sisemine rõngas avaneb ja katab emakakaela.
· Väline rõngas jääb häbememokkade peale ja pakub lisakaitset suguelundite herpese ja kondüloomide vastu.
· Vahekorda alustades hoia rõngasäärt kahe sõrmega häebemmokkade peal, et see tuppe sisse ei läheks.
· Sisenemisel lükkab vibraator või dildo kondoomi edasi ja välisäär vahekorda ei sega.
· Vahekorra ajal võib kondoomi sisemine rõngas liikuda paremalt vasakule, mis suurendab erutust.
· Kui kondoom liigub üles-alla, tuleb kas kondoomi sisse või vibraatori peale panna rohkem lubrikanti.
· Kui vahekorra ajal hakkab rõngasäär minema tuppe sisse, või kui sisenemisel läheb peenis kondoomi kõrvalt sisse, siis proovi uuesti.