Kas turvakile kasutamine on raske?

Turvakile on mõnus ja lõbus. Lisaks on tema kasutamine ka eetiline. Mõnikord võib naisel tulla tupest ebameeldivat lõhna, mis võib olla põhjustatud närvilisusest, ainevahetusest, sünteetilisest aluspesust, jne. Suuseksi tahaks aga hirmsasti. Lahendus on köögikapis olemas - võta toidukile, käärid ja mesi, ning nalja kui palju.

Toidukilest

Võta toidukile, mis ei ole mõeldud mikroahju jaoks. Mikroahju jaoks mõeldud toidukilel on augukesed sees ja kehavedelikud võivad sealt läbi imbuda ja parterit nakatada. Tõmba kilest vajaliku suurusega tükk, pane ühe poole peale libestusainet ja kata selle poolega partneri tupp või pärak. Selle poole peale, mida sa puutud suu või keelega, pane maitsestatud libestusainet, mett või siirupit. Toidukilega võib toiduaineid kasutada.

Õhukesest kummi - või kilekindast

Lõika kindal ära sõrmed ning tõmba kinnas seljast see pikuti pooleks. Asete oma partneri tupele või anaaltsoonile - keel läheb kenasti pöidla sisse. Pöidla väliskülje võid katta lubrikandiga, et mõnusam oleks, ning sisemise - st. sinu keele vastu jääva osa - maitsestatud lubrikandi vms.'ga. Pooleks lõigatud kinnas on ideaalne vahend turvaliseks suuseksiks, kui erutatakse pärakut!

Kondoomist

Võta kuiv või maitsestatud niiske kondoom, lõika ära selle otsas olev nibu ja lõika kondoom pikuti pooleks. Seejärel tõmba kondoom lahti, pane ühele poolele veel põhinevat libestusainet ja kata nii saadud latekskaitsega partneri tupp või pärak. Libestusaine hoiab kaitset paigal ja tekitab pehme tunde. Selle poole peale, mida sa puutud suu või keelega, võib panna maitsestatud libestusainet. Siis ei ole lateksi maitset tunda. Kõige lihtsam on kasutada maitsestatud kondoomi.

Kus saab turvakilet osta?

Niinimetatud "õiget turvakilet" Eestis veel naljalt ei leiagi - kuid õnneks päästavad osavad näpud hädast!