1. viga. Ilus iga hinnaga

Naljakas on jälgida, kuidas naised hommikul vannituppa tormavad, et meie, mehed, jumal hoidku selle eest, ei märkaks teie sassis juukseid ega unejälgi näol. Te seate end kiirustades korda. Seega võtate meilt teenitud naudingu näha, kuidas näeb välja naine pärast armuööd. Küllap on ta kaunis! Ja kui mitte väga, siis ärge ometi kahelge — meile meeldite te ikkagi. Oleme ju ise selle veidi sassis olendi loojad.

Me saame ju loomulikult aru, et on võimatu varjata kõiki kosmeetilisi ja olmerituaale. Seetõttu uskuge, me ei lange minestusse, nähes paksu maskikihti teie näol. Vahel meile isegi meeldib teid niiviisi jälgida. Sest seda kõike teete ju meie pärast.

2. viga. Räägime?

Meie, mehed, oleme sama romantilised kui teie, naisedki. Seetõttu pole vaja voodis vastata töistele telefonikõnedele, arutada lastekasvatamise probleeme ega kindlasti mitte rahaasju. Ei enne seksi ega ka pärast. Teie asjalikkus voodis võib sünnitada kõige hirmsama kompleksi: kui teie võite neil hetkedel mõelda probleemidele, lastele ja tööle, tekib meil paratamatult küsimus: võib-olla teeme me midagi valesti?

3. viga. Magame eraldi

Olete väsinud, haige või solvunud ning lähete magama teise tuppa diivanile. Pidage kinni! Meie jaoks on tähtsad ka lihtsalt puudutused, teie keha ja lõhna tunnetamine. Kui olete haige ja häbenete seda, siis võtke teadmiseks, et me tahame teid igati aidata ja ravida.

Haigeks jäänud naine on nõrk ja kaitsetu, otsekui laps. Ning on täiesti keelatud meid sellise eraldumisega karistada. See tekitab kahtlusi armastuses, ustavuses, põhjustab mahajäetud tunde ning mõnikord lausa alandab. Mõni meist võib sellises olukorras hakata isegi kõrvalepõikele mõtlema.

4. viga. Panna riidesse või võtta riidest lahti?

Isegi kui teie keha on ideaalne, tasub vahel meelde tuletada, et meie, mehed, armastame rõivaid. Eriti erootilisi! Ja just selliseid läbipaistvaid, augukestega ja lõputute lõhikutega. Meile meeldib teid lahti riietada ja tunda seejuures salapärasuse võlu.

Kuid me ei mõtle eriti konkreetselt, seetõttu kasutage oma relvi vastavalt otstarbele: ilus pesu on märk, sümbol, et olete armastuseks valmis. Kui see aga meile lihtsalt niisama kusagil silma hakkab, võib see meis äratada fantaasiaid mingist ideaalsest naisekujust. Ning mitte mingil juhul ärge tehke koduseid töid seksikas riietuses.

5. viga. Hirm ilmutada algatusvõimet

See on küll asjatu hirm. Me ootame alati teie teatavat aktiivsust. Eriti elu teisel poolel. Vähemalt pooltel juhtudel olete lausa kohustatud välja näitama, et olete armastuseks valmis, ning isegi häälestama meid vajalikul moel. Võib ju kujutada end ette “roosikesena”, et siis kannatlikult oodata oma võimalust, ometi võib nii äragi närtsida selles lõputus ootamises.

Kas igatsete eksootikat? Ärge siis häbenege. Andke meile mõista ning me lülitume suurima heameelega mängu.

6. viga. Keeldumine

Kas te siis ikka veel ei tea, et armastus ja hellitused maandavad kiiresti päevapingeid, pühivad minema väsimuse ja peavalu, mitte aga ei kutsu neid esile? Lõpuks aitavad ka rahulikult uinuda. Vaevalt et keegi meist hakkaks sundima pikast päevast väsinud naist Kamasuutra asendeid võtma. Ärge ainult keelake meile ja endale naudingut, ülejäänuga saame me ise hakkama.

7. viga. “Ta ei armastagi mind enam!?”

Te võite ju nii mõelda, kui olete ülaltoodu läbi lugenud ning avastanud enda juures ühe või teise vea (võib-olla aga ka kõik). Teadke siiski, et me oleme palju suuremeelsemad ja kannatlikumad, kui te arvate. Meile meeldivad targad naised, kes oskavad oma vigu tunnistada ning võimalusel neid ka parandada ning kindlasti mitte neid tulevikus korrata. Meid võib vaid ärritada naise kõigutamatu kindlus oma õigsuses ning tahtmises teisi selles veenda.

Lõppude lõpuks on inimeste suhted niivõrd eripärased, et ühe paari “viga” võib olla teise paari õnne alus.