Kui partner valib kaks eelrooga, siis viitab see põnevale, aga vaheldust vajavale inimesele, kes ei rahuldu seksipartneri valikulgi tõenäoliselt ühega. Kui aga partner jätab eelroa söömata, siis tõenäoliselt ei huvita teda ka eelmäng ning ta suundub kohe asja juurde.

Kui magustoitudest huvitavad teda juust ja küpsised, siis on tegemist elunautijaga, ka voodis. Kui eelistatud dessert on magus puding, siis on tegemist väga sensuaalse inimesega. Partnerile meele järgi olemine isegi oma soovide arvel on tema stiil. Kui ta tellib enne sööki aperitiivi, siis viitab see ebakindlusele ka inimestevahelistes suhetes ning algatusvõimetusele seksiasjades.

Kui ta aga tellib enne sööki viski või dzhinni toonikuga ja mitte veini, ei oska ta hinnata peensusi söögilauas ega voodiski.

Kui ta joob aperitiivi kogu söögiaja, siis on tal vähe fantaasiat, ka voodis. Ja kui ta eelistab gaseerimata mineraalvett, siis hindab ta tervislikke eluviise, aga on samas väga vanaaegne. Ühe asendiga seks on kõik, millega tema puhul võib arvestada. Kui ta eelistab gaseeritud mineraalvett, siis ei löö ta vähesest rööpast välja ning tuleb toime ka kõige ootamatumates olukordades ning suudab liikuda osavalt ühest asendist teise.

Kui ta eelistab punast veini, siis on ta elustiililt ja maitselt tugev ja nõudlik, kui aga valget veini, siis naiselik ja pehme, voodis allaheitlik ja juhitav osapool. Kes aga valib igasuguses olukorras joogiks õlu, on ka seksis vaid ühe eesmärgiga inimene: mina pean saama rahulduse, muu ei lähe mulle korda. Ja kui ta vajab toidu ja joogi valikul kelneri abi, siis ei suuda ta ka muudes olukordades otsust teha.

Ja kui ta saadab ilmse põhjuseta veini tagasi, siis on ta stiilitajuta snoob, kes ei ole voodiski ei daam ega härrasmees.

Loe lisaks:
Afrodisiaakumid