Aga ühe korra oli meelega. See oli saunas. Siis ei olnud küll midagi erilist ega teistmoodi, seks nagu seks ikka. Mina üldiselt sellest suurt numbrit ei tee, kui kohe pesta saab, ja saunas ju saab. Ega tingimata saun ei pea olema, peaasi, et pesemisvõimalus. Ja no uusi linu kah tahaks, muud midagi.

Tavaliselt ongi nii, et naised teevad oma päevadest palju suurema numbri kui mina. Kui on see kogemata-case, siis nad ehmuvad ära, et oih, näe, ma ei teadnudki. Mulle teeb see ehmatus tavaliselt nalja. Mis seal siis ikka on, duširuum on ju siinsamas ja linad saab ikka uued. No milleks pabistada.

Minu kui mehe jaoks on päevadeaegne seks võib-olla natuke teistmoodi ikkagi selles mõttes, et kuidagi karedam tunne on. Ja siis jääb vahekord lühemaks. Mitte et see kuidagi erutavam oleks, see on selline neutraalne karedus. Aga see on asja negatiivne külg, et lühemaks jääb siis vahekord.

Tegelikult, olen tähendanud, et kindla sekspartneri olemasolu korral kipub päevadeaegne seks ära kaduma. Sest kindlat partnerit tikutakse endastmõistetavaks pidama. Aga vaat see teeb jälle sekski leigeks ja planeerituks.