Yoni
(hääldus jo-ni) on sanskritikeelne sõna, mis tähistab tuppe ja laias laastus püha kohta või templit, kajastades lääne arusaamadele sootuks vastupidist suhtumist naiste genitaalidesse. Tantras käsitletakse Yonit armastuse ja austuse vaatenurgast.

Yoni massaazhi eesmärk on anda naisele (vastuvõtjale) võimalus lõõgastuda nautides oma Yonit. Naise partner (andja) tunneb naudingut sellest, et saab olla kasulik ning olla tunnistajaks väga erilisele hetkele. Yoni massaazhi võib käsitleda ka turvaseksi vormina ning see on suurepärane vahend usalduse ja intiimsuse loomiseks. Mõnede massaazhi- ja seksterapeutide arvates võib Yoni massaazh aidata naistel üle saada seksuaalsest blokist ja/või traumast.

Yoni massaazhi eesmärk ei ole orgasm. Kuid orgasm on sageli selle meeldiv kõrvalnähtus. Massaazhi eesmärk on aidata lõdvestuda ja tekitada mõnu masseerides tuppe. Massaazhi sooritamise käigus saavad nii mees kui naine lõõgastuda, kuna ei pea seksuaalsete saavutuste pärast muretsema. Orgasmi korral on see tavaliselt pikem, intensiivsem ja rahuldust pakkuvam. Kuid pidage silmas, et orgasmi ei ole tingimata vajalik. Enne massazhi alustamist tehke üheselt selgeks, et te ei oota selle eest vastuteenet. Asjade edasine käik peab olema vastuvõtja valik. Selline lähenemine süvendab intiimsust ja usaldust ning avardab teie seksuaalset silmapiiri.

ETTEVALMISTUSED: Vannist (dushist) on tavaliselt kasu, kuna see aitab mõlemal eelnevalt lõõgastuda. Vajalik on vaikne, turvaline koht meeldiva muusika, küünalde, patjade ja muude vahenditega. Varuge ka piisavalt aega, et mitte rabistama hakata. Nagu igasuguse maasaaazhi puhul, kehtib ka siin soovitus enne alustamist tualetis ära käia, kuna siis ei ole ohtu, et vahepeal peaks tegevuse vannituppa minekuks katkestama ja intiimse õhkkonna purustama. Saavutage partneriga kontakt emmates või pikalt silma vaadates.

MASSAAZHIPROTSEDUUR: Laske massaazhi saajal heita pikali, padi pea all, nii, et ta näeb oma genitaale ja partnerit. Asetage rätiga kaetud padi ka ta puusade alla. Jalad peavad olema harkis, põlved kergelt kõverdatud (põlveõndlas olevatest patjadest on samuti abi), genitaalid massaazhiks eksponeeritud.

Andja istub rätsepaistes vastuvõtja jalgade vahele. Mugavam on istuda padjale. See positsioon avab juurdepääsu Yonile ja teistele kehaosadele. Enne kaha puudutamist alustage sügava lõõgastava hingamisega. Sügav, aeglane ja lõõgastav hingamine peaks läbima kogu protseduuri. Juhul kui naine peaks mingil etapil pinnapealsemalt hingama hakkama, on andja ülesanne, teda selle juurde tagasi juhatada.

Enne Yoni puudutamist masseerige õrnalt jalgu, kõhtu, reisi, rindu jne.. Ärge rutake. Kui tunnete, et saaja on lõõgastunud, valage väheke kõrge kvaliteediga õli või määrdeainet välimistele häbememokkadele, nii et see tilguks sealt alla ja kataks kogu Yoni. Üks võimalus määrdeaineid osta on sekspoodidest. HOIATUS — ärge kasutage õlipõhjalisi tooteid koos lateksiga.

Alustage suurte häbememokkade õrna massaazhiga. Veetke seal aega, ärge kiirustage. Lõõgastuge ja nautige massaazhi. Suruge häbememokka õrnalt nimetissõrme ja pöidla vahel ning libistage sõrmi pinda mööda üles ja alla. Tehke sama väikeste häbememokkadega. Ärge kiirustage.

Vastuvõtja võib samal ajal masseerida oma rindu või lihtsalt lõõgastuda ja sügavalt sisse-välja hingata. Nii masseerija ja massaazhi saaja võiksid vaadata teineteisele silma. Nii saab kergemini väljendada ka soovi kui massaazhitempot tuleks tõsta või aeglustada. Kasutage võimalikult vähe sõnu, keskenduge naudingule. Liigne rääkimine kahandab massaazhi mõju.

Masseerige kliitorit õrnalt päripäeva ja vastupäeva, suruge see õrnalt nimetissõrme ja pöidla vahele. Suhtuge sellesse kui massaazhi ja mitte kui vastuvõtja erutamise vahendisse. Kuna vastuvõtja sellegipoolest, tuletage talle meelde, et ta lõõgastuks ja jätkaks sügavat sissehingamist.

Aeglaselt ja ettevaatlikult torgake parema käe keskmine sõrm Yoni (kasutage paremat, mitte vasakut kätt, selleks on oma põhjus — Tantra polaarsus). Masseerige Yoni väga õrnalt seestpoolt. Ärge kiirustage, tunnetage tuppe, liikuge üles-alla ja kõrvale. Kasutage erinevat kiirust ja survet. Pihk ülespoole suunatud ja keskmine sõrm Yonis, tehke sõrmega kutsuvat liigutust. Nii peaksite leidma kontakti häbemeluu all kliitori taga asuva käsnja koega, mis on üks naise erutuspunkte. Tantra järgi püha koht, mille kohta on lausa üksikasjalikke raamatuid kirjutatud.

Naisel võib tekkida tunne, et ta peab minema põit tühjendama või hoopis valu- või mõnuaistingut. Kasutage vahelduvat survet ja kiirust. Liikuge sõrmega küljelt küljele, edasi ja tagasi või tehke ringe. Lisaks “Pikale Peetrile” võite tuppe torgata ka “Nimeta Matsi” nime all tuntava sõrme (jääb Pika Peetri ja Väikese Atsi vahele). Kuigi suurem osa naisi naudib mitut sõrme, tuleb seda iga kord ikkagi täpsustada, kuna eesmärgiks on naisele lõõgastust ja naudingut pakkuda ja kõik päevad pole vennad. Ärge kiirustage ning olge väga õrn. Parema käe pöialt võite kasutada kliitori stimuleerimiseks. Kui naine tahab, võite torgata parema käe väikese sõrme ta pärakusse. Aga selleks tuleb kindlasti enne luba küsida ja ärge asetage pärakus käinud sõrme hiljem tuppe. Kasutage määrdeaineid ning tegutsege väga õrnalt. Tantras öeldakse, et kui teie väike sõrm on naise pärakus, järgmine sõrm ja keskmine sõrm Yonis ja pöial kliitoril, siis hoiate te oma käes universumi saladusi.

Aga mida teeb teie vasak käsi? Sellega võite masseerida naise rindu või kliitorit. Masseerite kliitorit, siis on parem kasutada pöialt ning teha üles-alla liigutusi, kasutades ülejäänud kätt häbeme masseerimiseks. Mõlema käega stimuleerimine teeb massaazhi vastuvõtjale väga mõnusaks.

Jätke oma genitaalid seekord rahule, kuna see võib suunata tähelepanu vastuvõtjalt ära. Pidage meeles, et see massaazh on tema jaoks ning suur osa naudingust tuleb mitte ainult füüsilistest liigutustest, vaid teie tahtest seda teha.

Jätkake massaazhi erinevas tempos, erineva surve ja liigutustega. Hingake sügavalt ja vaadake teineteisele silma. Naine võib mõnust karjatada. Teie jätkake sügavat hingamist ning olge õrn. Naise jaoks on armastav ja kannatlik partner määrava tähtusega. Paljude naiste jaoks ei ole seksuaalsed kogemused alati kõige nauditavamad olnud (kuritarvitamine, vähene teadlikkus, võltshäbi jne), mistõttu naise äratamine tema enda kehas võib osutuda määravaks teie edsistele suhetele.

Kui naine saab orgasmi, aidake tal jätkata sügavat hingamist. Ärge massaazhi katkestage (ei kehti juhul, kui ta seda ise tahab). Väga võimalik, et teie partner saab veel orgasme, neist igaüks eelmistest tugevam. Tantras kutsutakse seda “laineharjal sõitmiseks”. Masseerige seni, kuni naine palub teil lõpetada.

Lõpetuseks laske tal lihtsalt lebada ja järelmõju nautida. Minge ja emmake teda. Yoni massaazhikunsti omandanud, rikastate te iseenda seksualelu ja saate ehk ka oma naise seksuaalsuse kohta nii mõndagi teada.