Head mehed pole kuhugi kadunud, aga otsides ei tasu kulutada aega ja raha räpasele seitsmikule.
nimeline naistesait on jaganud kohtamiseks kõlbmatud mehed seitsmesse rühma ja nimetanud need Räpaseks seitsmikuks. Kuna mehed on üle maailma ikka enamvähem samade vigadega, siis vaataks neid tüüpe lähemalt.

Räpane seitsmik on juba surnult sündinud suhted ja olenemata sellest, kui palju lootust ja armastust te nende suhtes üles näitate, nad ei muutu.

Põhiprobleem

Räpase seitsmiku põhiprobleem on isekus, mistõttu nad ei suuda teie vajadusi arvestada. Neil puudub empaatiavõime (oskus näha asju teie seisukohalt). Nad otsivad teiega sarnaselt suhet, aga ei suuda seda hoida.

Kes need mehed on?
Nad on kategoriseeritud räpaseks seitsmikuks sama meetodi järgi, mille kohaselt teadlased kirjeldaksid mõnd putuka- või linnuliiki. Need tüübid on ühiskonnalaboris mitu aastakümmet toimunud analüüsimise käigus püsinud muutumatuna. Ärge loobuge oma vabadusest ja õnnest nende meeste pärast. Teie ja teie vajadused on nende silmis alati teisel, kui mitte viimasel kohal.

Lugege, kes nad on ja kuidas neist hoiduda.

1 Armidega mees: räägib jätkuvalt oma endisest kallimast ja minevikust, välistades kõik muu, kaasa arvatud teie. Teil tekib tahtmine hüüda: “Kuule, sa oled praegu minuga väljas!” Kui te tahate olla mehe südames esimesel kohal, siis visake see mees oma peast.

2 Kõrvalehüppaja: on abielus või elab kellegi teisega, aga otsib närvikõdi kõrvalt. Kõndige minema ning ärge tagasi vaadake. Ta tahab teid ära kasutada. Kui ta peab selleks valetama, siis ta teeb seda, mõtlemata valule, mida see põhjustab. Lahutus on kallis, ta armastab oma lapsi, ta tahab saada mõlema maailma parimad palad. Ärge arvake, et ta jätab oma naise teie pärast maha.

3 Pöörane mees: tal on nii palju veidrusi, et terve psühhiaatriahaigla täis spetsialiste ei suudaks temast aru saada. Ta ajab teid hulluks, kui te lasete tal seda teha.

4 Meeste mees: talle meeldivad mehed naistest paremini, aga ta teeskleb heteroseksuaalsust. Õigupoolest valetab ta teile ja seepärast kuulub ta räpasesse seitsmikku. Laske tal minna oma teed ning avastada oma identiteet ilma teieta.

5 Noor ja vaene: sellise mehe eelis on noorus, aga sellega asi ka piirdub, tal ei ole raha ega korralikke tööväljavaateid. Sellises suhtes maksate teie kõige eest. Ta on naiste kulul elav parasiit, kes varsti liigub edasi.

6 Vana luuser: tema on vananenud “noor ja vaene mees”. Ta ei ole oma tuleviku eest hoolt kandnud. Ta loodab, et teie seda teete. Ta oli nooruses laisk, isekas ning tal puudus eesmärk, ning ka vanemas eas ei ole ta muutunud. Ärge alustage temaga suhet enne, kui olete näinud, kus ja kuidas ta elab. Vaadake ta elamise järgi, kas ta on rahatu või mitte.

7 Pagasiga mees: rasked lapsed erinevatest abieludest, kellest mõned elavad temaga koos, mitmed alimendid ja kuhjaga kibedust varasematest suhetest on pagas, mille see mees suhtesse toob. Loobuge temast enne, kui teist on saanud pagasi hoiuruum.

Head mehed

Korrakem siinjuures veelkord, et head mehed on saadaval ning nende otsimine on vaeva väärt. Hea mees mõtleb enne enese peale mõtlemist “meie” peale, suhe võrdub tema eluga ning ta tõestab seda teile. Tema elu ei ole närune enesekesksus ning ta tahab muuta maailma paremaks ja mitte olemasolevat süsteemi kurnata.

Ta hoolitseb enese eest, kuna peab enesest lugu. Teda ei motiveeri raha, ta juhindub oma südamest. Ta elab kirega ega ole haavu lakkuv ohver ega egost ajendatud paadunud kontrolli-türann. Ta mõistab armastust ja jagab seda teiega. Ta hindab teid ja peab teist lugu ning te tunnete tema peale mõeldes sooja õnnesära. Ta on räpase seitsmiku otsene vastand:

  • Armistumata mees: ta ei ole kinni minevikus ja elab koos teiega olevikus. Ta tahab teid tundma õppida, kuna on teist huvitatud.

  • Mittekõrvalhüppaja: ta on pühendunud teile ja mitte ülejäänud naistele. Ta investeerib suhtesse kogu südame.

  • Mittepöörane mees: ta elab piisavalt reaalsuses, et suuta jagada teie maailma entusiastlikult. Ta on tasakaalustatud ja ratsionaalne.

  • Mittemeeste mees: ta on oma seksuaalsuse suhtes aus ning armastab teid, kuna te olete naise keha omav naine.

  • Noor ja järje peal: ta suudab ennast ise elatada ega oota seda teilt. Tal on eesmärgid ja ta teab, mida ta elult tahab.

  • Vana ja järje peal: tal on ettekujutus elust ning ta töötab edasi, kuigi aastate poolest võiks ta juba loobuda. Ta suudab end ülal pidada ning on südames jätkuvalt noor, kuid sellega kaasneb vanaduse ja kogemuste tarkus.

  • Pagasita mees: ka temal võib olla mineviku taaka, nii nagu enamusel meist, aga ta ei vala seda teie kaela, nii et see võtab üle teie elu. Ta on mineviku taagaga tegelenud ausalt ja otsekoheselt, nii et see ei tule kummitama teda ja teid.

    Ärge andke järele, kui üks räpasest seitsmikust teie teele satub. Ainult madala enesehinnanguga naised armuvad sellistesse meestesse või jätkavad nendega suhet pärast seda, kui nad on selgeks teinud, mida nad endast kujutavad. Räpane seitsmik paremaks ei muutu. Nad ei tahagi muutuda. Neile sobib isekus. Selles olukorras on kaotada vaid naisel. Isegi seks ei ole enam hea, kui naine mehest enam lugu ei pea.