Talvised natuurid.

Andekad, sihikindlad, suure tahtejõuga. Need on mõtlevad isiksused ning samas vastuolulised, kangekaelsed ja enesekesksed. Nad ei anna endale töös armu, seetõttu saavutavad palju, kuid isiklikus elus varitsevad neid suured raskused. Aeg-ajalt vaidlevad nad pisiasjade pärast, pannes kaaslaste kannatuse proovile.

Mehed paistavad silma äkilise loomusega, ei armasta alluda, on vahel julmad.

Naiste iseloom on mehelikult keeruline. Nad on julged, kartmatud, murravad alati läbi, mõni neist on ilma jäetud õrnusest.

Kevadised natuurid.
Füüsiliselt haavatavad, egoistlikud, otsustusvõimetud, põlglikud, ometi enamasti andekad inimesed. Kindlusetus takistab neid liidriks saada, neile on meelepärane juhitav roll. Need on konservatiivid, kellel on raske muutustega harjuda. Nad on kangekaelsed, enesearmastajad, ettevaatlikud.

Meeste seas leidub palju matemaatikuid, sportlasi ning andekaid kõnemehi.

Naistel on raskusi meheleminekuga, neid segab ettevaatlikkus ja muutuste kartus.

Suvised natuurid.
Suure hingega, ei lasku pisiasjadesse, valmis riskima. Suur tööarmastus võimaldab neil saavutada häid tulemusi. Need on väga emotsionaalsed, äkilised ning impulssiivsed inimesed, kuid nende ägedus ei lähe iial üle kättemaksuihaks. Nad on uhked, julged ja visad.

Mehed on meeldivad ja “mugavad” abikaasad.

Naised. Avaliku elu tegelastel tuleks abielluda nimelt suviste naistega.

Sügisesed natuurid on küpsed ja terviklikud isiksused. Nad on kokkuhoidlikud. Nende seas on hulgaliselt pedante. Nad on diplomaatilised ja läbinägelikud, püüdlikud ja hoolsad. Neid inimesi eristab selge mõistus, püsiv ja kerge iseloom. Ustavus soodustab tugevat abielu.

Mehed on harva konfliktsed, armastavad lapsi ja loomi.

Naised on musternäidised nii perekonnas kui ka sellest väljaspool.

  • Keerulised abielud: mõlemad partnerid on sündinud talvel või sügisel.

  • Õnnestunud abielud: suvi — talv, suvi — kevad, suvi — sügis.

    Kui oled “kingitus”, ära abiellu “muusaga”