Kui järele mõelda, siis on meestel sellise naisega suhtlemine mitu korda kergem kui sellisega, kes end talle kaela riputabja kõigele liiga emotsionaalselt reageerib (sest naiste emotsioonid hirmutavad mehi alati).
Bitch
teab, mis talle meeldib, ega varja seda. Nii et lõpuks saab ta alati seda, mida ta tahab. Siin on suurepärase
bitch
i 10 omadust:

1. Ta hindab ja hoiab isiklikku sõltumatust.

Pole tähtis, kas ta töötab firmajuhina või ettekandjana ööklubis. Ta elatab ennast ise oma tööga. Tal on eneseväärikus, ja ta hoiab seda.

2. Mitte iialgi ei aja ta ise meest taga.

Bitchi maailm ei piirdu meesterahvaga. Ta ei kutsu ise meest kohtama, kui horoskoobis on öeldud, et Merkuuri retrograad läheneb Veenusele vms. Ta ei aja meest taga ega sea talle lõkse. Mees lihtsalt ei ole tema elu keskpunkt.

3. Ta on salapärane.

On suur vahe aususe ja ebaviisakuse vahel. Bitch on aus, kuid ei ütle kunagi kõike välja. Ta ei pane kunagi kõiki oma kaarte lauale. Familiaarsus sünnitab solvumist, aga ettearvatavus igavust.

4. Ta jätab alati mehe enda järele igatsema.

Bitch ei kohtu mehega iga jumala õhtu ega jäta talle pikki halavaid sõnumeid mobiili postkasti. Ta ei nõua mehe sekretärilt, et mees otsekohe telefonile kutsutaks, kui too viibib nõupidamisel. Meeste jaoks on selline käitumine juba praktiliselt armastus.

5. Bitch ei näita mehele oma nõrkusi.

Ta suhtleb ainult heas tujus olles, aga halbadele hetkedel tõmbub omaette. Ta peab kõiges ise selgusele jõudma, et siis oma arvamusega välja tulla.

6. Bitch kontrollib ise oma aega.

Bitch teeb kõike aeglaselt, eriti siis, kui mees kiirustab tagant. Ta elab oma isiklikus ajarütmis ega allu katsetele tema elu korraldada.

7. Ta säilitab alati huumorimeele.

Hea huumoritaju teavitab meest sellest, et naine on iseseisev. Kuid bitch ei ole kunagi ebaviisakas ega tee meest naerualuseks.

8. Ta hindab kõrgelt iseennast.

Kui mees teeb bitchile komplimendi, ei hakka too seda kunagi tagasi lükkama (oh, mis nüüd mina-stiilis). Ta ei hakka kunagi pärima, kas mehe eelmine naine oli ilus või parem kui tema, ega võrdlema ennast teiste naistega.

9. Tal on palju huvisid, mis ei puuduta meest.

Kui mees tunneb, et ta pole naise maailma keskpunkt, muutub naine tema jaoks veelgi ihaldatavamaks. Kui naine on ise millegagi hõivatud, ei solvu ta, kui ka mees on parajasti kinni. Mehel pole monopoli bitchi mõtete ja tunnete üle. Mehel on seal lihtsalt üks kindel koht, ja ei midagi rohkemat.

10. Bitch hooltiseb oma keha eest.

Ta hoolitseb alati oma välimuse ja tervise eest. Eneseväärikus tulebki sellest, kuidas inimene suhtub omaenese välimusse. Kui mees ütleb, et talle ei meeldi naise huulepulga värv, kasutab bitch seda ikka edasi, sest see toon meeldib talle endale.