Nagu teada, ei meeldi meestele naised, kes ei tea oma hinda. Mitte muidugi kõik, kuid siiski väga paljud mehed jumaldavad oma sisimas naisetüüpi, keda me hiljuti(
) nimetasime
bitch
ideks. Neile meeldivad naised, kes oskavad enda eest seista. Ja järgnevalt meeste oma sõnadega, miks neile meeldivad sellised „mittekorralikud” naised.

1. “Kui ma heidan naise üle nalja, ja tema vastab mulle teravmeelselt, isegi mürgiselt, siis see erutab mind pööraselt.”

2. “Mulle meeldivad naised, kes suudavad mind paika panna. Kui ma olen tõbras olnud, ja naine mulle selle tagasi teeb, hakkan ma teda austama. ”

3. “Igas mehes peitub üks jonnakas ja kangekaelne laps. On meeldiv teada, et on olemas naine, kes seesugustele rumalustele vastu suudab seista. ”

4. “Vahel ma hakkan naisega tüli norima. Mitte et naine miskit halvasti oleks teinud, vaid mul omal on paha tuju ja ma valan selle tema peale välja. Kui siis naine mu paika paneb, suureneb minu lugupidamine tema vastu. ”

5. “Mulle meeldib naine, kes ei mängi mänge. Tema enesekindlus kõneleb sellest, et ta teab midagi, mida mina ei tea. Ja siis ma ütlen endale, et sellist naist maksab taga ajada!”

6. “Kui naine on pidevalt tore ja armas, siis see tüütab ära.”

7. “Kui mees peab naist rumalaks, siis ei suhtu ta temasse tõsiselt ega austa naise vaateid. Kui naine on tõesti tark ja iseseisev, siis ma tunnen ennast väga kõrvust tõstetuna, kui ta tõesti tahab olla koos minuga. Ja ma tunnen, et olen kätte saanud midagi eriti hinnalist. ”

Ligitõmbavuse printsiip

  • Enamik mehi ei austa lõpmata kuulekaid naisterahvaid.

    8. “Sõltub situatsioonist, aga enamasti mulle meeldivad naised, kes oskavad oma huvide eest seista.”

    9. “Mulle meeldivad vürtsikad naised. Meeldib, kui naine julgeb välja öelda oma arvamuse ja minuga vaielda.”

    10. “Naine ei tohi andestada valetamist. Vahel see küll vihastab mind, aga ei saa siiski tunnistamata jätta, et see mõjub mulle.”

    Ligitõmbavuse printsiip

  • Ärge kartke seista enda eest ja oma arvamust välja öelda. See paneb mehi teist lugu pidama või vahel isegi erutab mehi.

    11. “Mulle meeldivad naised, kes mu paika panevad, kui ma selle ära olen teeninud. Oma jõudu tunnetav naine on väga seksikas. Mulle meeldivad naised, kes julgevad loksutada paati. ”

    12. “Mehed austavad naisi, kes ei lase endaga käituda nagu kaltsuga.”

    13. “Ma suhtun naistesse kui endaga võrdsetesse, seepärast meeldib mulle, kui nad minuga teravmeelsuses võistlevad. Meeldivad naised, kellel on hea huumorimeel ja kes võivad ka minu üle nalja heita.”

    14. “Mulle meeldivad otsusekindlad ja temperamentsed naised. Ma tean, et nad ei laseks mul enda üle valitseda. Uhkus on väga seksikas.”

    15. “Bitchilik naine on väga seksikas. Saad aru, et ta võib käituda kui tõeline emalõvi. Aga hea tüdrukuga on kogu aeg mure, et äkki ta läheb emme juurde sinu peale kaebama.”

  • Tihti oletavad mehed automaatselt, et bitchilikud naised on voodis leidlikumad ja avatumad, aga head tüdrukud on tagasihoidlikud ja igavad.