0 -14

Te olete praktiliselt aseksuaalne. Võimalik, et te ei ole kunagi olnud seksuaalvahekorras ega hooli sellest. See mõte võib teid koguni kohutada. Aga pole viga. Maailmas on miljardeid muid inimesi, kes on seksuaalvahekorras, nii et inimestest puudust ei tule.

15 - 28
Te tunnete huvi seksi vastu, aga see ei ole teie elus prioriteet. Võimalik, et te riietute aseksuaalselt, et teil ei tuleks tegelda seksuaalsuse küsimustega. Kui teil on partner ja te avastate, et tal on armuvahekord kellegi teisega, võite tunda pigem kergendust kui armukadedust.

29 - 42
Te tunnete huvi seksi vastu ja võimalik, et te naudite seda, aga te ei näe selle saamiseks kuigi palju vaeva. Kui te olete abielus või stabiilses suhtes, siis ei tule partneri petmine teile arvatavasti pähegi.

43 - 56
Võimalik, et teil on aktiivne seksuaalelu, aga seks ei mõlgu teil pidevalt meeles. Kui te olete sunnitud suhteliselt pikka aega ilma seksita elama, ei vii see teid ilmselt masendusse. Võimalik, et te riietute moodsalt, aga teadliku püüdluseta olla sensuaalne. Te arvatavasti ei tee kõrvalhüppeid ning tunnete armukadedust, kui teie partner seda endale lubab.

57 - 70
Te olete seksi osas samasugune kui enamik meist, kui monitooringutarkvara uskuda. Teil on aktiivne seksuaalelu või te soovite, et oleks. Te püüate riietusega vastassugupoolele meeldida, aga te ei pinguta sellega üle. Seks on kõigest normaalne osa teie elust ja te olete rahul sellega, mis teil on.

71 - 84
Seks moodustab olulise osa teie elust. Te riietute nii, et see meeldiks vastassugupoolele või potentsiaalsetele partneritele. Teile meeldib mõte seksist, aga see tung ei ole nii tugev, et kõrvalhüpet teha (kui te olete stabiilses suhtes), välja arvatud siis, kui potentsiaalse partneri külgetõmme on väga tugev. Kui teil on stabiilne partner ja kui tema teeb kõrvalhüppe, olete armukade.

85 - 98
Seks mõlgub teil meeles enamuse ärkveloleku ajast. Kui te olete abielus või stabiilses suhtes, olete valmis kõrvalhüppeks, eeldusel, et see on diskreetne ning teile avaneb sobiv juhus. Te flirdite aegajalt avalikult vastassugupoole esindaja või potentsiaalse seksuaalpartneriga, kes on teie arvates väga atraktiivne. Te naudite peibutusmängu. Kui teil on stabiilne partner ja too teeb kõrvalhüppe, olete masenduses ja armukade.

99 - 112
Seks on hõlmanud enamus teie mõtetest. Kui olete naine, siis on võimalik, et te kannate lühikesi seelikuid, liibuvaid riideid, silmatorkavat jumestust ja kõrge kontsaga kingi.
Kui te olete meessoost, siis on võimalik, et te kannate liibuvaid pükse, kuldehteid, avatud kaelusega särke või koguni kalleid ülikondi, mille eesmärk on tõmmata ligi naisi. Teile meeldib peibutusmäng.
Olenemata sellest, kas te olete abielus või mitte, olete te huvitatud seksuaalse orientatsiooniga kõrvalhüpetest. Te jahite seksi, olgu meetodid millised tahes. Aga kui teie partner teeb kõrvalehüppe, olete äärmiselt armukade.

113 - 126
Te kuulute tõenäoliselt nümfomaanide ridadesse, olenemata sellest, kas te olete mees või naine. Te olete vajadusel valmis ohverdama nii pere kui sõbrad, et elada seksimaailmas. Te ühinete tingimata mõne seksiklubiga, kui seesugune on teie elukohas olemas. Te veedate puhkuse paikades, kus lubatakse seksuaalseiklusi. Te võite seada seksi pärast ohtu oma elu ja heaolu.
Kui teil on stabiilne partner ning too teeb kõrvalehüppe, olete te marus ning maksate ilma igasuguse südametunnistuse piinata kätte.

127 - 140
Teil oleks aeg abi otsida. Te olete valmis seksi nimel tapma. Te võite püüda kedagi vägistada, eriti kui teil ei ole võimalik muidu sihile jõuda. Võimalik, et olete oma seksuaalsete tungide ja fantaasiate rahuldamiseks kõigeks valmis.
Te olete ohtlik. Te olete suuteline tapma partneri - kes on teie arvates teie omand - kui te arvate, et ta on kellegi teisega seksuaalvahekorras.