1. JÄÄSUUDLUS

Tähistage talviseid tundeid jäise suudlusega. Hoidke jääkuubikut suus, kuni teie suu muutub külmaks. Eemaldage kuubik, kõndige kallima juurde ning kinkige talle suudlus, mis ajab talle külmavärinad ihule!

2. ELEKTRIŠOKISUUDLUS
Hõõruge mõlemad energiliselt jalgadega vastu põrandat. Kui olete mõlemad elektriliselt laetud, küünitage aeglaselt teineteise huulte suunas. Umbes sentimeetri kaugusel teineteise huultest võtke tempo veelgi maha, kuni teie kahe vahele lööb säde. Otsekohe pärast seda suudelge teineteist.

3. LAAGRISUUDLUS
Pugege ilusal jahedal ööl kallimaga aias magamiskotti ning emmake ja suudelge.

4. PREEMIASUUDLUS
Järgmine kord, kui teie kallim teeb mõnd ebameeldivat majapidamistööd, näiteks puhastab ära vannitoa, niidab muru või viib prahi välja, näidake oma tunnustust, suudeldes teda strateegilisse kohta.

5. MÄRKMEPABERISUUDLUS
Kasutage märkmepabereid, et luua oma kodus teerada, mis viib teie huulteni. Tehke igale märkmelehele huulejälg ning osutage noolega, kuhu liikuda tuleb. Teeraja lõpus on sedel, mis ütleb “tõsta huuled suudluseks”.

6. SUUDLUS VIHMAS
Järgmine kord, kui sajab (soovitavalt suvel ja sooja vihma), haarake vihmavari, vihmamantlid ja kallim ning suudelge õues vihma käes. Kui meeleolu on sobiv, pange vihmavari kokku ja suudelge, kuni olete läbimärjad.

7. ŠOKOLAADISUUDLUSED
Valmistage ette väike kotitäis šokolaadisuudlusi ning torgake see kallima portfelli. Lisage juurde silt: “Kahju, et ma isiklikult kohal olla ei saa, aga mõtle minu peale ning talita alljärgnevalt: sulge silmad ning aseta kompvek huulte vahele. Lase šokolaad suhu ning veereta seda keelega, kuni see sulab.”

8. VIIMSE RELIIKVIA SUUDLUS
Etendage enne üksteise huulteni jõudmist mõnda tuttavat filmistseeni, näiteks:
- Hei! Gabriel läks Tallinna ja ootab sind Brookusmäel!
- Mis sa siin kloostris elad?
- Vanemad panid, pattude pärast.
- Mis… patud need olid?
- Kallista mind natuke, küll sa siis näed!
- See mõni patt! [Haara kallim sülle.]

Või:
- Gabriel!
- Mis on, preili?
- Öelge mulle, kes Te olete?
- Ma olen aadlipreilide röövija.
- Ja mitmes mina Teil röövida olen?
- Ausalt öelda… esimene.
- Ei, tõsiselt, kes Te olete?
- Mis Te ise arvate?
- Rändrüütel? Näitleja? Või ikkagi mässaja?
- Olen see, kelleks Te mind peate. Ma pole täna see, kes ma olin eile. Ka Teie pole homme enam see, kes Te olete täna.
- Rääkige edasi, Gabriel, ma kuulan.
- Aga nüüd, kui soovite, olen suudleja. Näete neid huuli?

Tsitaadid: Viimne Reliikvia

9. SUUDLUSED ÕHUPALLIS
Lõigake paberist välja väikesed punased huuled ning asetage need poolläbipaistvasse heeliumiga täidetud õhupalli. Siduge pall kallima tooli külge õhtusöögi ajaks. Magustoit on suudlusesadu, mis kutsutakse esile terava nõelaga.

10. SUUDLUSEMAKS
Iga kord, kui sõidutate kallima kuhugi, peatage auto enne silda kinni ja nõudke teemaksu. Selleks on loomulikult suudlus.

11. MORSEKOODISUUDLUS
Kui tunnete morset, on hästi, kui ei, siis on selle õppimine antud moel igati lõbus. Hankige endale morsekoodide kaart ning edastage kallimale armastuse sõnum, kasutades lühikesi ja pikki suudlusi ning lastes selle dešifreerida.

12. SUUDLUSAUTOMAAT
Meil on parkimisautomaadid, miks siis mitte ka suudlusautomaadid? Riputage endale kaela karp ning andke kallimale žetoonid, mida ta suudlusautomaadi kasutamiseks kasutada saab. Riputage üles silt ”aeg läbi” iga kord, kui te tahate uut suudlust.

13. AUDIOSTIMULATSIOON
Valmistage salvestis suudlushelidega ning asetage see kallima plaadimängijasse (kas kodus või autos), lisades sellele spetsiaalse sildi.

14. HOMMIKUSÖÖK-VOODIS—SUUDLUS
Tõuske varakult ning valmistage spetsiaalne “suudlemishommikusöök”. Valige toiduained, mida on kerge kallimale sööta. Suudelge ampsude vahel!

15. TREPISUUDLUS
Seda suudlust on sobiv katsetada peol või kogunemisel. Hiilige privaatsesse kohta, näiteks ukse või puu taha või trepile ning suudelge teineteist kirglikult. Vahelejäämise võimalus on üks selle suudluse võtmeelemente.

16. SUKELDUMISSUUDLUS
Simuleerige ujumist, kandes sukeldumismaski ja lestasid. Ujuge üle toa kallima juurde ning suudelge teda.

17. NÄGEMISKONTROLLISUUDLUS
Valmistage nägemiskontrolli kaart, nii nagu silmaarsti juures. Laske tal kaardi pealt lugeda: “Kui sa suudad seda lugeda, siis varsti ootab sind suudlus.”

18. ÜRDINE SUUDLUS
Kreeklased uskusid, et tüümian muutis inimese vastupandamatult suudeldavaks. Valmistage kallimale söök seda taime kasutades ning pärast esimesi suutäisi kinkige talle kirglik suudlus.

19. OSTUNIMEKIRJASUUDLUS
Muutke oma ostunimekiri punktikaardiks, kusjuures kaupluses õige eseme üles leidev pool teenib suudluspunktid, mille saab kätte eseme toimetamisel ostukorvi või hiljem kodus.

20. HALBADE KOMMETE SUUDLUS
Pakkuge välja, et loobute mõnest halvast kombest, kui teie kallim tasub teile suudlustega. Näiteks nõudke talt sisse suudlus iga suitsetamata jäänud sigareti ja/või alla kolme minuti jäänud telefonikõne eest.

21. PILVEKUJULINE SUUDLUS
Viige kallim aeda või põllule, asetage maha tekk ning uurige pilvekujusid. Kui te mõlemad märkate ühesugust pilve, premeerige teineteist suudlusega.

22. TŠEKISUUDLUS
Kirjutage kallimale tšekk 1000 suudlusele ja öelge, et ta võib need iga kell välja lunastada.

23. VARBASUUDLUS
Valmistage kallimale pika tööpäeva lõpus soe jalavann ning kui jalad on kuivatatud, masseerige neid ja suudelge iga varvast.

24. ŠOKOLAADISÜDAME SUUDLUSED
Ostke mitu karpi väikeseid šokolaadisüdameid, kirjutage peale ”suudle mind”, asetage need südamekujulisse karpi, milles on kiri “igal ajal välja lunastatavad”.

25. RENDEZ-VOUS SUUDLUS
Saatke kallimale sõnum või helistage talle ja kutsuge ta teatud kohta (näiteks pargipingile, tänavanurka, jäätiseputkasse). Kui ta kohale jõuab, suudelge teda huultele.

26. VANNISUUDLUS
Üllatage kallimat suudlusega, kui ta on vannis või duši all. Hoiatus: valmistuge märjaks saama.

27. AUTOMAATRELVASUUDLUS
Suudelge kallimat 12 korda kiiresti huultele.

28. VASTUPIDAVUSSUUDLUS
Suudelge kallimat kirglikult vähemalt viis minutit tavalisest kauem.

29. ROOSA PANTRI SUUDLUS
Ümisege “Roosa pantri” tunnuslaulu ning hiilige kallima poole. Kõrge noodi peal hüpake ja suudelge kallimat. Võiksite kanda ainult roosat!

30. JANU KUSTUTAV SUUDLUS
Ilma erilise põhjuseta vaadake üksisilmi kallima huuli ja lakkuge enda omi, otsekui oleks teil janu. Teie kallim küsib teilt, mida te teete. VASTUS: Ma tahan neid! Ma pean neid saama! Ma janunen nende järele! Siis paluge luba ta huuli suudelda, et janu kustutada.

31. SUURTE OOTUSTE SUUDLUS
Informeerige oma kallimat ühel hommikul, et ta saab varsti suurepärase suudluse. Hiljem helistage talle ja tuletage seda meelde. Järgmine kord, kui te teda näete, suudelge teda kuumalt ja kirglikult.

32. HÜVASTIJÄTUSUUDLUS
Saatke kallim hommikul kiire suudlusega minema. Kui ta pöörab ringi, et lahkuda, tõmmake ta tagasi kirglikumaks suudluseks.

36. POSTKONTORISUUDLUS
Teatage kallimale, et teil on isiklik kiri postitada. Tõmmake ta lähimasse seinakappi ning edastage salasõnum.

37. KOPUTUSSUUDLUS
Mängige järgmist mängu:
KOPP-KOPP
Kes seal on?
Suudlus
Suudlus kellele?
Suudlus kellele? Minule loomulikult!

38. KERJUSE SUUDLUS
Anuge põlvili kokkupandud kätega suudlust, mida teie kallim on valmis teile kinkima!

39. HAMBAPASTASUUDLUS
Peske koos hambaid. Kui kallima suu on vahune, suudelge teda suule. Ettevaatust: kontrollige, et harjad oleksid suust väljas!

40. PEOPESASUUDLUS
Toetage kallima lõuga peopesaga ning suudelge teda siis huultele!

Delfi Naisteleht 2003