Kasuta juhust, et end kõrvaltoas mugavamalt riidesse panna (hommikumantel) ning küünlad süüdata. Seejärel palu tal kaasa võtta oma veiniklaas ning kutsu ta enda juurde. Näiteks võid paika panna ka mängureeglid – lubada tal kasutada vaid sõnu “mmmmm” ning “ei”.

Esmalt riieta naine lahti – ise, oma käega ja aeglaselt, seda tegevust nautides.

Seejärel suuna ta kõhuli voodile ning libista sõrmed aeglaselt üle selja ning tuharate reiteni ning anna märku need pisut rohkem avada. Kummarda veel korraks tema peani, silita juukseid, suudle kaela, näksa kõrvast ning sosista mõni hell erootiline sõna...

Kui kasutad massaazhiõli, võid selle pisikeste piiskadena tema turjale tilgutada; kui aga kehavõiet, haara kätte paras peotäis, jaota see enam-vähem ühtlaselt mõlema käe vahel ning määri kerge lohaka elegantsusega ülaseljale laiali.

Et pinge koguneb tänapäevase istuva töö puhul peaasjalikult kaela- ning õlasoontesse, võiks masseerimist alustada just sealt. Ole hell ning kasuta õlgadel oma peopesa ning pöialt (mitte eraldiseisvaid sõrmi). Siiani arvatakse vahel, et ‘üks õige kaelamassaazh’ peabki natuke valus olema – absoluutselt vale lähenemine! Eesmärk on tekitada meeldivaid emotsioone, rahustada väsinud keha ning valmistada tema vaim ette massaazhile järgnevateks kahepoolselt meeldivateks tundmusteks, mitte järgmiseks kaheks nädalaks radikuliidikahtlusi põhjustada!!!

Seejärel liigu aeglaselt turjale, masseerides ka kukalt ning ülaselga. Väldi otse selgroole surve avaldamist, keskendudes rohkem tiivanukkide kohal olevale piirkonnale. Aja sõrmed harali ning tee käega ringjaid liigutusi selja keskkosa suunas.

Millist tehnikat kasutad, polegi oluline – ole loov ning kujutle, millist tunnet mingi liigutus võiks tekitada. Võid näiteks imiteerida merelainet – selleks silituseks kasuta kogu peopesa ning sõrmi, libistades neid sujuvalt üle selja alla nii, et kui üks käsi on jõudnud seljanõkku, alustab teine juba ülevalt uut voolamist. Sama liigutust võid kasutada ka diagonaalis (ikka suunaga selja keskkosale) –vasaku käega vasakult allapoole paremale kaldus, parema käega vastupidi, kuni oled selja ülemisest osast tuharateni läbi silitanud.

Pepuni jõudes alusta kindlasti hellast sõrmeotsaga silitamisest, liigutusi järjest intensiivsemaks muutes. Tee ringe (kasutades ka peopesa ning pöialt), lisades vajadusel piisa massaazhiõli. Liigu tuharate allosasse ning sealt reite tagumiste- ning sisekülgedeni. Masseerides jälgi, et su pöial käiks piisavalt sageli ja piisavalt lähedal tema häbemele – seda siiski kordagi otseselt puudutamata. Üks eesmärk on õrritada ja ärgitada tema vaimu, teine põhjus peitub selles, et massaazhiõlid võivad suguelundite õrna nahka ärritada (tekitades kihelust ning halvemal juhul isegi kipitust).

Silita ja masseeri tema reisi, käsi aeg-ajalt üle tuharate libisedes tagasi seljale viies (iga kord pisut rohkem, pisut lähemalt tema jalgevahet puudutades) ning kui Sulle tundub, et ta on juba üsna valmis ka muudeks aktsioonideks, pööra ta selili...

Ei-ei, Sinu (ja loodetavasti ka tema) üllatuseks ei alga nüüd mitte seks, vaid massaazh jätkub. Istu Valentina kõrvale ja jätka senist tegevust, liikudes sedapuhku alt ülespoole.

Silita kumbagi reit kogu peopesa ja mõlemat kätt kasutades esmalt ükshaaval, seejärel eraldi – liigutades sõrmed KUNI välimiste häbememokkadeni (kes veel ei tea: välised häbememokad on need pisikesed pehmed vallid, mis asuvad häbemevao ning reite vahel).

Näiteks võiksid mõlema käe pöidlaid või käekülge kasutades üritada neid justkui kokkupoole vajutada ning siis üles-alla-liigutada (avaldab survet sisemistele häbememokkadele ning loodetavasti ka kliitorile).

Võta endal hommikumantel seljast ning säe end niimoodi istuma, et saad tema hellitamiseks kasutada ka ülejäänud keha. Kui Sulle tundub, et asjade käik talle igati meelepärane on, libista end õrnalt suudlustega teed rajades üles rindadeni. Ilmselt oleks paras aeg tilgutada ta kehale viimane piisk õli... Hõõru see rindadele laiali ning masseeri õrnalt pigistades mõlemat rinnanibu (nimetissõrme ja pöidla vahel). Pisikesed suudlused näole, kaelale ja ka huultele on muidugi väga teretulnud lisa...

Küllap olete praeguseks hetkeks mõlemad massaazhimõtetelt juba hoopis siivutumatutele radadele seiklema sattunud – libista end veel viimast korda üle kõhu reite sisekülgedele, õrrita pisut (võta appi keel!) ning proovi märkamatult käed salvrätikusse kuivaks pühkida

Juhul, kui Su senine tegutsemine on kandnud oodatud vilja, on käes viimane aeg masseerida ka neid paiku, kuhu sõrmed hästi ulatuda ei taha...

Ps. Lina viska hommikul kohe pessu! Pps. Kui Valentina massaazhi käigus tukkuma kipub jääda, võid kasutusele võtta veidi intentsiivsemad liigutused. Ppps. Loe läbi artikkel naise keha intiimtsoonidest!