Sellesse gruppi langev isiksusetüüp on väliselt motiveeritud ning igavesti noor.


Sellised inimesed võivad olla blondid, brünetid või punapead, aga nad ei ole kunagi väga tõmmud ega raskepärased — isegi kui nad võtavad kaalus juurde, liiguvad nad siiski kergelt, armastavad tantsida ning neid ümbritseb kerguse hõng.


Nende näojooned on tavaliselt ümarad ja õrnad. Nad vajavad palju valgust ning pimedad aastaajad võivad neid negatiivselt mõjutada.


Nad on väga sarmikad ning sellist tüüpi inimestele sobib töötada meditsiini, suhtluse ja meedia alal, samuti müügitööl ja meelelahutuses (eriti muusikalise komöödia zhanris).


Nad tunnevad end hästi noorte seltskonnas ning armastavad viibida värskes õhus, seega on nad suurepärased kehalise kasvatuse õpetajad.


Nad on sageli väga nutikad, aga ei ole huvitatud sügavamatest akadeemilistest debattidest.


Neile meeldib tegutseda, nad on praktilised ning ammendamatu energiaga.


Nad ei mõista, näiteks, linase ilu, kuna see on alati kortsus (välja arvatud siis, kui nende iseloomul on sügise mõjusid).


Neile meeldivad ning neile sobivad värsked siledad kangad ja tillukesed mustrid, näiteks täpid.


Sellel tüübil on raske ühele asjale pühenduda, kuna neil on annet jagada end üheaegselt mitme asja vahal, aga neid võidakse süüdistada pealiskaudsuses.
Nende tunded võivad olla väga haprad.

Seda tüüpi kuulsad inimesed on Tony Blair, kadunud printsess Diana ja Bill Clinton.

Seda isiksusetüüpi iseloomustavad värvid on soojad ja selged; need võivad olla erksad, aga ei pea tingimata olema.

Kevadetüüp vajab kergust ja stiimulit, seetõttu sisaldab nende värvipalett pehmeid virsiku- ja türkiisitoone, samuti kreemjat, aga ka erksamat sarlakpunast, koobaltitooni või taevasinist, smaragdrohelist, kollast.

Selle grupi neutraalsed värvid on hele kaamelikarv, Prantsuse mereväe sinine ja heledad soojad hallid toonid.