Meil on tahtmine lõõgastuda pärast nii ohtra energia kulutamist.

Kui päike lõõmab, kuluvad värvid heledamaks ning jahedus muutub väga atraktiivseks ning suve värvid kajastavad seda tunnet.


Kujutage endale ette vaikset suveõhtut, mil te istute puu all ning silmitsete maastikku läbi suvesumu.


Teine isiksusetüüp on jahe, rahulik ja vaoshoitud.

See inimene on sisemiselt motiveeritud, aga ta on tundlik ka teiste inimeste tunnete suhtes.

Sellised inimesed on vormikamad ning nende silmad meenutavad suvist udu — tavaliselt on need sinised ning igasuguste täppide või plekkideta, aga need võivad olla ka hallid, jahedad rohelised või pruunid.

Selle grupi inimeste pilk ei tantsi, nii nagu seda sageli teeb esimesse gruppi kuuluvate inimeste pilk - see on paigal ja rahulik.

Selle grupi inimeste juuksevärv on harva punane, kuigi välistatud ei ole soojade toonide esinemist, aga tavaliselt on sellesse rühma kuuluvate inimeste juuksed jahedad pruunid või blondid.

Suveinimesed pelgavad vulgaarsust ning nende huumor on sageli peen ja kuiv, nad võivad olla väga vaimukad.

Ideaalne karjäär selliste inimeste jaoks on korra loomine kaosest ja rahu hoidmine — seega võiksid nad olla diplomaadid, administraatorid, personalijuhid.

Kuna nende puutemeel on väga arenenud ja nende sõrmeotsad on iseäranis tundlikud, on nad sageli andekad muusikud või kunstnikud.

Leebe loomus ja analüütilised oskused teevad neist head perearstid.

Nad vajavad korda. Nad tunnevad end halva kvaliteediga riietes halvasti ning armastavad siidi, šifooni ja kašmiiri.

Suvetüübi ees varitsev oht on see, et nad tunduvad viibivat eemal ja olevat ebasõbralikud ning neist elavamad sõbrad peavad vaeva nägema, et neile elu sisse puhuda.

Sellesse gruppi kuuluvad inimesed ei otsi rambivalgust, kuigi mõnel inimesel on ka need omadused olemas.

Selle eredaks näiteks on kuninganna Elizabeth II ja prints Charles (kellele asjaolud surusid selle peale), aga ka kadunud Monaco printsess Grace ja Nelson Mandela.

Teise gruppi kuuluvate inimeste värvipalett on jahe ja peen, nad võivad olla tõmmud, aga nad ei mõju mitte kunagi raskelt.

Tüüpilised selle grupi värvid on kastanpruun, vaarikapunane, roosiroosa, greibivärv, puudrisinine, lavendlikarva, erinevad sinised.

Neid toetavad neutraalsed toonid on seenehall, tuvihall ning jahe mereväesinine.