Konkursile ootame jutte, novelle, laaste, muinasjutte ja muid lühemaid vorme ilusatest ja romantilistest hetkedest teie elus, nii murtud kui murdmata südametest.

Konkursile lugude saatmise lõpptähtaeg on 27.jaanuar 2006.

Lood saatke palun eraldi Word’i dokumendina, varustatuna oma pärisnime, varjunime, mailiaadressi ja telefoninumbriga. E-mailid palume saata märgusõnaga Romantika aadressile romantika@delfi.ee.

Saates oma kaastöö Delfi Naistelehele arvestage võimalusega, et see võib ka ilmuda raamatus.

Varasemal nelja aastal on meie romantiliste juttude võistlus lõppenud Valentinipäeval 14.veebruaril. Nii ka seekord — võitjad kuulutatakse välja 14.veebruaril 2006. Parimad lood avaldatakse Delfi Naistelehes.

Peaauhinnnaks on reis kahele Pariisi Wris Reisibüroolt. Pakett sisaldab edasi-tagasi lennupileteid kahele, ööbimisega 3* Pariisi hotellis ja transpordikaarti, mis tagab vaba sissepääsu enamikku Pariisi muuseumidest.

Teise koha auhind on romantiline valentinipäevapakett kahele Laulasmaa Resort’is.

Delfi Naisteleht on romantiliste lugude ja luuletuste võistlusi pidanud juba neli korda. Osalejate hulk on aasta-aastalt suuremaks läinud, küünides viimati juba saja ligidale. Autorite hulgas on olnud nii esimese kirjatüki katsetajaid kui juba kirjutaja-rahva hulgas tuntud nimesid.

JUTUVÕISTLUSELE SAABUNUD LUGUSID LOE SIIT: